خبرنگاران شهید غزه و لبنان فعالیت زینب گونه در جهاد تبیین داشتند

خبرگزاری ایسنا سه شنبه 29 آبان 1403 - 13:33
جانشین فرمانده سپاه انصارالرضا (ع) خراسان جنوبی یادآور شد: ۲۱۱ شهید خبرنگار در صحنه نبرد غزه و لبنان فعالیت زینب گونه در جهاد تبیین داشتند که بالاترین مزد شهادت بود و نصیب آنها شد.

سردار علیرضا یوسفی روز سه‌شنبه ۲۹ آبان در آیین یادبود شهدای خبرنگار جبهه مقاومت با عنوان «ترور حقیقت» با بیان اینکه بزرگترین حادثه‌ای که در تاریخ اسلام سینه به سینه منتقل شده واقعه عاشورای حسینی است که توسط حضرت زینب (س) روایت و تببین شد، گفت: اگر این روایت‌گری در طول تاریخ نبود چه بسا که اکنون ایام محرم و صفر یادی از حماسه امام حسین (ع) نمی‌شد لذا تببین و روایت حضرت زینب و امام سجاد بود که بعد از واقعه عاشورا توانستند با روایت صحیح، این واقعه بزرگ را در یادها و تاریخ جاودانه کنند.

وی با تاکید بر اینکه پاسخ به اسرائیل به دست مسئولان عالی رتبه نظام اتفاق خواهد افتد ، افزود: به لطف تفکر بسیجی، امروز کشور به بازدارندگی در موضوعات دفاعی و امنیتی رسیده و اگر دشمن قصد تعرض به مرزهای کشور داشته باشد پاسخ کوبنده دریافت می‌کند و با اقتدار پاسخ می‌گیرد.

سردار یوسفی با اشاره به اینکه تفکر بسیجی از دوران دفاع مقدس به جا مانده است، گفت: امروز با تلاش همه آحاد مردم با منویات و تدابیر رهبر معظم انقلاب در جهان صادر شده و در کف خیابان‌های کشورهای اروپایی حضور جوانان را داریم که ندای دفاع از مظلوم و مردم غزه سر می‌دهند.

وی با بیان اینکه امروز صهیونیست جنایتکار و کودک‌کش در حال ترور حقیقت در جهان است و تمام تلاش خود را به کار گرفته تا حقیقت نبرد غزه و لبنان به گوش جهان نرسد، اظهار کرد: تیم رسانه‌ای حماس در ابتدای عملیات طوفان الاقصی لحظه به لحظه روایت کرد و از آنچه در صحنه نبرد اتفاق می‌افتد را خبرنگارانی که حضور میدانی دارند روایت دست اول ارائه می‌دهند اما صهیونیست‌ها واهمه دارند که حقیقت روایت شود و در حافظه تاریخ بماند.

جانشین فرمانده سپاه انصارالرضا(ع) خراسان جنوبی با تاکید بر اینکه شهدای رسانه با خون خود واقعیت را عریان کردند و حقیقت را نشان دادند، افزود: حقیقت، پیروزی مقاومت و بدبختی صهیونیست است که اسرائیل تلاش دارد آن را وارونه جلوه دهد.

سردار یوسفی ادامه داد: از ابتدای عملیات طوفان الاقصی در همان روزهای اول، کار رژیم صهیونیستی تمام بود لذا اگر سردمداران آمریکا کمک تسلیحاتی، نظامی و اطلاعاتی نمی‌کردند اتفاقات جور دیگری رقم می‌خورد.

وی اظهار کرد: به فرموده رهبر معظم انقلاب، اتاق فکر همه اینها یکی بوده و دشمن اصلی را باید بشناسیم چون آمریکا است و رژیم صهیونیستی به عنوان سگ هار آمریکا در منطقه نقشه اجرا می‌کند.

جانشین فرمانده سپاه انصارالرضا(ع) خراسان جنوبی با اشاره به اینکه ۲۱۱ خبرنگار شهید و ۱۸۵ نفر مجروح شده اند ادامه داد: در بین شهدای خبرنگار ۲۵ زن وجود دارد که در خط مقدم نبرد به شهادت رسیده اند.

وی  با بیان اینکه اقدامات نقض حقوق بشر که در غزه اتفاق می‌افتد موجب شهادت بیش از ۴۲ هزار نفر شده که اکثریت زنان و کودکان بی دفاع بودند لذا اینها باید تبیین شود، گفت: شرایط برای مردم لبنان نیز سخت است و رهبر معظم انقلاب فتوایی در راستای کمک به جبهه مقاومت صادر کردند که پویش «ایران همدل» راه اندازی شده و در این پویش مردم ایران اسلامی کارنامه بسیار درخشانی دارند.

سردار یوسفی با اشاره به اینکه دسترسی به مواد غذایی برای مردم غزه و لبنان محدود شده که نشان از نسل کشی دارد بر تبیین این مسایل تاکید کرد و افزود: رفتار با اسیران فلسطینی و دستاوردهای عملیات طوفان الاقصی نیز از موضوعاتی است که رسانه ها باید به آن بپردازند.

وی به موفقیت‌های حماس در عملیات طوفان الاقصی اشاره کرد و گفت: این عملیات باعث بر هم زدن موازنه قدرت بین اسرائیل و گروه‌های مقاومت بود تا اینکه گروه کوچکی چنین عملیاتی را رقم زد.

جانشین فرمانده سپاه انصارالرضا (ع) خراسان جنوبی بیان کرد: آنچه امروز در غزه و لبنان می‌بینیم به کار تبیینی و روایت صحیح نیاز دارد تا افکار عمومی با ایستادگی مردم و غیر نظامیان آشنا شوند.

خبرنگاران شهید غزه و لبنان فعالیت زینب گونه در جهاد تبیین داشتند

زینب رمضانی، نماینده خبرنگاران خراسان جنوبی نیز در این مراسم یادبود با اشاره به اینکه بسیاری از این خبرنگاران به دلیل حملات هدفمند نیروهای اسرائیلی به ساختمان‌های رسانه‌ای یا هنگام گزارش از مناطق بمباران‌شده شهید شده‌اند، گفت: خبرنگاران در شرایط جنگی به‌ویژه در غزه، نقشی بسیار حیاتی در انتقال پیام مظلومیت مردم به جهانیان دارند.

وی انتقال حقایق و جلوگیری از تحریف واقعیت‌ها را با ثبت و گزارش مستقیم وقایع توسط خبرنگاران را با هدف جلوگیری از تحریف رویدادها توسط رسانه‌های جانبدار را از جمله تلاش‌های خبرنگاران برشمرد و ادامه داد: ایجاد همبستگی بین‌المللی با انعکاس درد و رنج مردم غزه توسط خبرنگاران و انتشار گزارش‌های تأثیرگذار، همبستگی عمومی را افزایش داده است.

رمضانی بهره‌گیری از رسانه‌های اجتماعی توسط خبرنگاران از پلتفرم‌هایی نظیر توییتر و اینستاگرام برای انتشار سریع اطلاعات را از دیگر اقدامات خبرنگاران اعلام کرد و این ابزارها به مردم اجازه می‌دهد که بی‌واسطه روایت‌های جنگ را دنبال کنند و نسبت به بحران انسانی واکنش نشان دهند.

وی تصریح کرد: ایجاد آرشیو تاریخی با گزارش‌های خبرنگاران به‌عنوان منابع تاریخی برای بررسی واقعیت‌ها و جلوگیری از فراموشی فجایع از دیگر رسالت‌های خبرنگاران است با پذیرش خطرات جدی، مأموریت خود را به‌عنوان "چشم و گوش جهان" در جنگ‌ها ایفا می‌کنند.

خبرنگاران شهید غزه و لبنان فعالیت زینب گونه در جهاد تبیین داشتند

نماینده خبرنگاران خراسان جنوبی گفت: نگرانی‌هایی از سوی سازمان‌های بین‌المللی حقوق بشر مانند کمیته حفاظت از روزنامه‌نگاران و سازمان ملل مطرح شده است، زیرا حملات علیه خبرنگاران و محدودیت ورود خبرنگاران خارجی به غزه، دسترسی به حقایق و اطلاعات جنگ را دشوار کرده است.

در این مراسم خبرنگاران و فعالان رسانه‌ای استان با امضای بیانیه‌ای ضمن محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی، بر عزم خود برای ادامه مبارزه با ظلم و فساد تأکید کردند و از جامعه جهانی خواستند تا در برابر این حملات ساکت نمانند.

انتهای پیام

منبع خبر "خبرگزاری ایسنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.