حمید ملانوری شمسی، سهشنبه ۲۹ آبان در همایش محلات اسلامی و افتتاح نمایشگاه پایگاههای مقاومت اسوه بسیج، اظهار کرد: اساس نظام حکمرانی در جامعه اسلامی با مردم است و به خوبی این نهاد از متن و بطن مردم شکل گرفت تا بتواند درراستای معنا و مفهوم شجره طیبه باشد.
وی با بیان اینکه شجره طیبه یعنی درختی که هم ریشهدار و تنومند است و پربار بوده و هم خیرات و برکات آن مستمر و دائم به همگان میرسد، تصریح کرد: در برخی تفاسیر هم خود اهل بیت و انسان کامل را از مصادیق شجره طیبه نامیدند بنابراین این هوشمندی و دقت در پایه گذاری بسیج با اتکا به این مفهوم را باید توجه کنیم.
ملانوری شمسی ادامه داد: اگر حضرت امام از بسیج به عنوان شجره طیبه نام میبرد یعنی قرار است نهادی شکل بگیرد که ریشهدار ترین سازمان باشد چرا که قرار است ریشه آن مردم باشد و این نهاد رو به رشد باشد.
وی با اشاره به اینکه بسیج در جز جز جامعه و نظام حکومتی کشور حضور دارد واجزای آن از باب شخصیت حقیقی آنهاست، افزود: در هر جایگاه و قشری در جامعه میتواند شخصیت بسیجی داشته باشد.
ملانوری شمسی با بیان اینکه مسائل اجتماعی و فرهنگی استان مسائلی هستند که زیبنده یک جامعه اسلامی و انقلابی و پایتخت تاریخ و تمدن نیست و ما دغدغه داریم و نگرانیم، تصریح کرد: اتفاقاتی که در جامعه میاُفتد محصول کار جمعی است به طوریکه این محله و جامعه است که باعث میشود ناهنجاری در آن ایجاد شود.
استاندار همدان با اشاره به اینکه نقش آحاد جامعه و محله در ایجاد مسائل اجتماعی بسیار موثر است، اظهار کرد: اگر بسیج نبود توفیقات در دوران دفاع مقدس حاصل نمیشد اما پس از ان کارکردهای دیگری برای بسیج تعریف شد.
وی با تأکید براینکه امروز به طور جدی در میدان جهاد و جنگ در حوزه فرهنگی و اجتماعی و اقتصادی هستیم، خاطرنشان کرد: امروز میدان جنگ در حوزه اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی است.
ملانوری شمسی تصریح کرد: اگر معیشت مردم تأمین شود حتما اصلاح فرهنگ صورت میگیرد و اگر فرهنگ عمومی رشد پیدا کند اقتصاد اسلامی شکل خواهد گرفت.
این مقام مسئول با بیان اینکه بهطور قطع نهاد ارزشمندی مثل بسیج و شبکهسازی محله محور میتواند کمک کند به اقتضای محلات توفیقاتی داشته باشیم، یادآور شد: در این دوره مدیریتی تلاش میکنیم مباحث استان را بهصورت مردمی پیش ببریم. مسکن اشتغال آب و واحدهای تولیدی ستاد توسعه و پیشرفت استان را تعریف کردیم.
انتهای پیام