بازدید معاون سازمان انرژی هسته‌ای از ظرفیت‌های پایانه صادرات برنج ایران

خبرگزاری ایسنا سه شنبه 29 آبان 1403 - 16:28
معاون سازمان انرژی اتمی و مدیرعامل شرکت توسعه کاربر پرتوها روز سه شنبه ۲۹ آبان با حضور در مرکز بین المللی تجارت و پایانه صادرات برنج ایران در شهرستان آمل بازدید کرد.

دکتر حمید راشدی برای بررسی ظرفیت بهره‌مندی مرکز بین المللی تجارت و پایانه صادرات برنج از فناوری پیشرفته بازدید کرد.

مدیرعامل مرکز بین المللی تجارت و پایانه صادرات برنج ایران دراین بازدید گفت: خوشبختانه زیرساخت‌های لازم دراین مرکز کاملا فراهم است و با بهره‌گیری از تکنولوژی پرتودهی در محصولات کشاورزی به خصوص برنج تحول بسیار بزرگی دراین بخش ایجاد خواهد شد.

سید اسماعیل یزدان‌پناه افزود: تکنولوژی پرتودهی محصولات کشاورزی که درانحصار چند کشور قرار داشت، خوشبختانه دانشمندان جوان سازمان انرژی اتمی ایران توانستند این دانش و تجهیزات آن را دراختیار بخش کشاورزی کشور قرار بدهند.

وی با تاکید براینکه یکی از رسالت‌های مهم مرکز بین المللی تجارت و پایانه صادرات برنج، سازماندهی، توزیع و صادرات برنج با در نظر گرفتن منافع تولید کنندگان و مصرف کنندگان  در بازار فروش و عرضه برنج، برند سازی و اطمینان خاطر برای مصرف کننده برای خرید برنج سالم و بدون ناخالصی و نیز جلوگیری از واردات برنج و ظرفیت برای صادرات این محصول است، تصریح کرد: با خرید، نصب و بکارگیری از ظرفیت دستگاه پرتودهی به برنج در ماندگاری، آفت زدایی و صادرات برنج به عنوان یک محصول کاملا سالم در فرایند عرضه در بازار مفید فایده خواهد بود.

بازدید معاون سازمان انرژی هسته‌ای از ظرفیت‌های پایانه صادرات برنج ایران

مدیرعامل مرکز بین المللی تجارت و پایانه صادرات برنج ایران با اشاره به اینکه این مرکز در سال‌های اخیر با راه اندازی بخش‌های مختلف آزمایشگاهی، گمرکی، بانکی و امکانات لجستیکی و همکاری با موسسات تحقیقاتی، دانشگاهی و شرکت‌های دانش بنیان یکی از مراکز عمده تجارت برنج در ایران و کشورهای همسایه بوده است، تصریح کرد: انتظار است با حمایت بخش دولتی و سیستم بانکی استان و کشور و پرداخت تسهیلات مورد نیاز برای خرید دستگاه پرتودهی برنج دراین مرکز، محصول نهایی در تراز بازارهای جهانی عرضه شود.

یزدان پناه، افزود: درحال حاضر با ظرفیت سازی وانبارهایی که درمحل پایانه برنج آمل ایجاد شده است، قابلیت تامین بیش از ۴۰۰  هزار تن برنج سفید در سال و ارسال آن به سراسر کشور و همچنین سایر نقاط دنیا را دارد.

وی با بیان اینکه درحال حاضر نگهداری برنج در بهترین شرایط آن بیشتر از یکسال نیست، یادآورشد: با استفاده از فرایند پرتودهی، امکان نگهداری و سلامت برنج با این روش به بیش از ۵ سال افزایش خواهد یافت.

مازندران با دارا بودن بیش از ۲۲۰ هزار هکتار شالیزار و تولید یک میلیون و۱۰۰ هزار تن برنج سفید، نخستین تولید کننده این محصول درکشور محسوب می‌شود.

انتهای پیام

منبع خبر "خبرگزاری ایسنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.