خدمات کیفی خبازی‌ها با ایجاد مجتمع‌های تولید نان در مازندران

خبرگزاری ایسنا چهارشنبه 30 آبان 1403 - 09:03
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران گفت: ایجاد مجتمع‌های خبازی سبب افزایش تولید کیفی نان و کاهش صفوف نانوایی‌ها می‌شود.

«آرد و نان» یکی از اساسی‌ترین کالایی است که دولتمردان جوامع مختلف با حساسیت ویژه به آن می‌پردازند زیرا نقش مهمی در تامین امنیت غذایی دارد از این رو مطالعات کارشناسی جهت ارائه خدمات مطلوب؛ سبب رضایتمندی و جلوگیری از هدر رفت نان و محصولات تولیدی از این ماده اصلی غذایی می‌شود.

عباسعلی وفایی نژاد ۳۰ آبان در گفت‌وگو با خبرنگاران با بیان اینکه صدور پروانه کسب نانوایی‌ها به صورت ایجاد مجتمع‌های تولید نان صورت می‌گیرد، اظهار کرد: بنا به تاکید استاندار مازندران، ایجاد مجتمع‌های تولید نان از برنامه‌های مهم کارگروه گندم، آرد و نان استان است که باید طی یک پروسه زمانی مشخص و شکل‌گیری شود.

وی افزود: اتحادیه‌های صنفی و کارگروه‌های آرد و نان شهرستان‌ها می‌توانند با برنامه ریزی مناسب، پروانه کسب واحدهای جدید که از آرد یارانه‌ای نوع ۶ یا قیمت تمام شده استفاده می‌کنند، در قالب مجتمع‌های تولید نان که توان پخت چند نوع نان را دارند صادر شود.

دبیرکارگروه آرد و نان استان مازندران تصریح کرد: استفاده از تجربه مجتمع‌های تولید نان با تنوع پذیری، افزایش تولید و همچنین انتخاب مصرف کنندگان در خرید، عمده نان مورد نیاز شهروندان را تامین کرده و موجب کاهش صف‌های موجود در نانوایی‌ها می‌شود.

این مسئول به موضوع چند نرخی بودن گندم و به تبع آن آرد یارانه‌ای اشاره کرد و افزود: شکافی که بین قیمت گندم یارانه‌ای و قیمت واقعی این محصول وجود دارد یکی از عوامل مهم برای به انحراف رفتن آرد و یارانه پرداختی در این حوزه است.

وفایی‌نژاد با بیان اینکه در سال جاری هر کیلو گندم تولیدی ۱۷۵۰۰ تومان از کشاورز خریداری شد، اما برای آرد خبازی یارانه‌ای نوع ۱ به قیمت ۶۶۵، برای خبازی‌های یارانه‌ای نوع۲ به قیمت ۹۰۰ و نوع ۳ و نوع ۶ برای مصارف صنف و صنعت و برخی نانوایی‌های جدید با قیمت ۱۲هزارتومان به کارخانه‌های آرد تحویل داده می‌شود.

وی با توجه به ضرورت پیشگیری از بروز انحرافات و ایجاد اختلال در مسیر خدمت رسانی به مردم خاطرنشان کرد: یکی از راه‌های جلوگیری از وقوع تخلف و به انحراف رفتن یارانه‌های پرداختی توسط دولت، توزیع آرد یارانه‌ای با قیمت یکسان است.

مدیرکل شرکت غله استان مازندران با بیان اینکه سالانه یارانه سنگینی در حوزه گندم، آرد و نان پرداخت می‌شود تصریح کرد: یکی دیگر از راه‌های پیشگیری از انحراف در مسیر تولید نان، پرداخت یارانه به آخرین حلقه مصرف است، در این صورت بخش زیادی از تخلفات که به دلیل اختلاف زیاد قیمت در این حوزه وجود دارد از بین خواهد رفت و مصرف کننده نیز اختیار انتخاب نان کیفی را خواهد داشت.

این مسئول افزود: با این اقدام پخت نان در خبازی‌ها رقابتی شده و رضایت شهروندان نیز با مراجعه به نانوایی که عملکرد بهتری دارد افزایش می‌یابد.

انتهای پیام

منبع خبر "خبرگزاری ایسنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.