احمد آقایی امروز، ۳۰ آبان ماه در حاشیه بازدید از شرکت صنایع پوشش ایران در شهرستان رشت، با بیان اینکه این شرکت در دهه های ۶۰ و ۷۰ یکی از بزرگترین کارخانه های نساجی خاورمیانه بود و چهار هزار نفر کارگر و مهندس در آن مشغول به کار بودند، اظهار کرد: گیلان مهد کارخانجات نساجی بود و زنجیره تولید از مواد اولیه تا محصول نهایی در همین استان رقم می خورد.
وی سوءمدیریت های گذشته را موجب افول کارکرد کارخانه صنایع پوشش ایران دانست و افزود: این شرکت در سال ۸۳ به بخش خصوصی واگذار و این تصمیم گرفته شد که دستگاه های کارخانه را به فروش برسانند، اما با ورود دستگاه قضا، از فروش قطعات و موتورها و دستگاه های تازه کارخانه جلوگیری شد و خوشبختانه با حمایت دستگاه های قضایی و نظارتی استان، شاهد احیای مجدد آن هستیم.
بازرس کل استان گیلان ظرفیت روزانه تولید در شرکت صنایع پوشش ایران را سه تن نخ دانست و بیان کرد: بالغ بر ۷۰ نفر در این کارخانه مشغول به کار هستند و مقرر شد شاهد فعالیت سه شیفت باشیم که در این راستا، جذب نیروی کارگری و نیروی متخصص نیز انجام می گیرد.
آقایی با بیان اینکه دستگاه نظارتی تاکید دارد کاربری کارخانه نباید تغییر کند، گفت: کاربری شرکت صنایع پوشش ایران، نخ و بافندگی است که باید ادامه داشته باشد؛ البته متولیان حوزه صنعت باید به توسعه پایدار این کارخانه و افزایش درآمد و سودآوری و جذب نیرو در آن کمک کنند. برای رسیدن کارخانه به نقطه مطلوب، باید در سطح ملی از آن حمایت شود.
وی با اشاره به حمایت های شرکت سرمایه گذاری آتیه دماوند از صنایع پوشش ایران، بیان کرد: شرکت آتیه دماوند حمایت های لازم را در سطح ملی داشته باشد تا شرکت صنایع پوشش ایران به کاربری اولیه خود بازگردد؛ همچنین باید بستر اشتغال و کیفیت کالا در حوزه رقابت پذیری در بازار جهانی نیز فراهم شود.
بازرس کل گیلان با بیان اینکه دستگاه قضا و دستگاه نظارتی اجازه تغییر کاربری این کارخانه را نمی دهند، از متولیان ملی خواست در تامین سرمایه در گردش به این کارخانه کمک کنند تا مدیران استانی بهتر از قبل بتوانند کارخانه را در چرخه تولید نگه دارند.
علیرضا خوران، سرپرست شرکت صنایع پوشش ایران نیز، با اشاره به سابقه این کارخانه نساجی در استان گیلان و شهرستان رشت، به برنامه آینده آن اشاره کرد و گفت: به دنبال افزایش ظرفیت تولید روزانه تا ۱۰ تن طی دو سال آینده هستیم.
وی ظرفیت فعلی تولید در شرکت صنایع پوشش ایران را سه تن در روز دانست و افزود: به دنبال خرید برخی از دستگاه ها از خارج هستیم و تا دو سال آینده، ظرفیت تولید را دو برابر می کنیم و جذب نیرو نیز خواهیم داشت.
سرپرست شرکت صنایع پوشش ایران، ضمن قدردانی از دستگاه قضا برای بازگشت به تولید این کارخانه، خاطرنشان کرد: شهید رئیسی برای احیای صنایع پوشش پافشاری کرد و شاهد تحقق این موضوع هستیم؛ شرکت آتیه دماوند نیز سرمایه گذار و صاحب اصلی این کارخانه بوده و نقش مهمی در تداوم فعالیت آن دارد.
انتهای پیام