همایون عمودیزاده امروز (۳۰ آبانماه) در بازدید از دو مرکز بهبودی اقامتی میان مدت آوای زندگی و نوید روح بخش پلدختر، اظهار کرد: ۳۰ مرکز بهبودی اقامتی میان مدت، مراکز ماده ۱۵ تحت نظارت بهزیستی در استان فعالیت میکند که ۶۶۰ نفر پروسه درمان و بازتوانی خود را در این مراکز سپری میکنند.
وی تصریح کرد: در لرستان و شهرستان خرمهباد یک مرکز شبانهروزی نگهداری درمان و بازتوانی کاهش آسیب و آموزش فنی و حرفهای معتادین متجاهر مردان (ماده ۱۶) با ۱۸۱ نفر توانخواه و یک مرکز اقامتی مجری تبصره ۲ زنان با تعداد ۲۰ نفر فعالیت میکنند که با استفاده از آخرین متدهای ترک اعتیاد و استفاده از راهکارهای موثر علمی و عملی به افراد کمک میکند تا با موفقیت این مسیر دشوار را طی کنند و به زندگی سالمتری برگردند.
مدیرکل بهزیستی لرستان ادامه داد: تعداد ۱۶ کلینیک ترک اعتیاد (مرکز درمان سرپایی) در سطح استان فعالیت میکنند و به تعداد ۱۶۳۴ نفر خدمت گیرنده را تحت پوشش خود قرار داده و به آنها خدمات درمانی و مشاورههی ارائه میدهند.
عمودیزاده با اشاره به فعالیت مرکز جامع درمان و بازتوانی اعتیاد حیات نو در شهرستان خرمآباد، افزود: توانخواهان پس از سم زدایی و بدست آوردن سلامت نسبی خود میتوانند در مرکز اجتماع درمان مدار طلوع لرستان ( T C) که در شهرستان بروجرد فعالیت میکند به صورت رایگان، کوتاه مدت و طولانی مدت فرایند بهبود خود را پشت سر بگذارند.
این مسئول بیان کرد: مرکز تی سی با ارائه خدمات روانپزشکی، جامعه شناسی و مددکاری اجتماعی به معتادان با سابقه زیاد، صورت و دوره درمان ۴ تا ۶ ماه بوده و در چهار مرحله صورت میگیرد. این چهار مرحله شامل آشنایی به مدت ۲ هفته، درمان به مدت ۳ ماه، ترخیص تدریجی به مدت دو تا پنج ماه و پس از آن پیگیری به مدت ۶ ماه انجام میشود.
انتهای پیام