علی باقری چهارشنبه۳۰ آبان در نشست تعاملی حوزههای تعاون و اشتغال اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی مازندران با هدف بررسی روند ایجاد اشتغال در استان و افزایش سهم تعاون در اشتغالزایی، اظهار کرد: تعاون و اشتغال از بخشهای پرچالش این اداره کل محسوب میشوند که ارتباط مطلوبی با یکدیگر دارند.
وی بر ضرورت توجه به بخش تعاون در استان تأکید کرد و افزود: توجه به بخش تعاون باید به صورت عملی توسط دستگاههای اجرایی صورت گیرد و این مهم قطعا رصد خواهد شد.
مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی مازندران خاطرنشان کرد: طبق مصوبه شورای برنامه ریزی استان در راستای اجرای سند توسعه بخش تعاون دستگاههای اجرایی باید ۲۵ درصد از تسهیلات حوزه تخصصی خود را به تعاونیها اختصاص دهند.
وی ادامه داد: بخش تعاون با توجه به مردمی بودن آن بسیار مهم است و برای ساماندهی بسیار از امور باید از ظرفیت تعاونیها استفاده شود.
باقری بیان کرد: در حوزه مشاغل خانگی سپردن امور به ویژه در بحث پشتیبان به تعاونیها میتواند به ساماندهی بهتر آن کمک کند.
وی هدایت درست نیروی کار، مشاوره تخصصی کارآفرینی و مهارت آموزی را ضروری دانست و افزود: تشکیل تعاونیهای خدمات اشتغال در استان میتواند کمک شایانی در بخش مشاوره کارآفرینی، کاریابی و ارائه آموزشهای مهارتی کند.
باقری تصریح کرد: در حوزه مشاغل خانگی عملکرد خوبی در استان داریم و با پیگیری و به نتیجه رسیدن بحث مکان بازارها مشکلات آن نیز حل خواهد شد.
مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی مازندران تصریح کرد: وارد کردن عملکرد اشتغال در سامانه رصد به صورت روزانه باید توسط دستگاهها پیگیری شود.
انتهای پیام