عوارض آفتاب‌سوختگی

بیتوته جمعه 02 آذر 1403 - 22:52

عوارض آفتاب‌سوختگی



آفتاب یکی از مهم‌ترین عوامل محیطی و فیزیکی است که روی پوست افراد اثر می‌گذارد

 

یک متخصص پوست و مو گفت : به افراد توصیه می‌شود در ساعات ۱۰ صبح تا چهار بعدازظهر که شدت آفتاب زیاد است در معرض آن قرار نگیرند.

دکتر رشنو گفت: آفتاب یکی از مهم‌ترین عوامل محیطی و فیزیکی است که روی پوست افراد اثر می‌گذارد.

وی با بیان اینکه ایجاد آفتاب‌سوختگی و کک و مک در فصل تابستان که زاویه آفتاب قائم‌تر و طولانی‌تر است، شدت بیشتری دارد، اضافه کرد: افرادی که به علت‌های خاصی در آفتاب قرار می‌گیرند باید مراقبت‌های بیشتری از پوست داشته باشند.

 

این متخصص پوست و مو با بیان اینکه عوارض فوری و آنی آفتاب‌سوختگی، قرمزی و التهاب و خشکی پوست است که بیشتر در پوست‌های سفید و مایل به سفید بروز می‌کند، افزود: برنزه شدن پوست در افرادی که سبزه‌تر هستند، بروز می‌کند.

 

  بیشتر بخوانید: درمان آفتاب سوختگی صورت

 

راه های جلوگیری از آفتاب سوختگی

ایجاد آفتاب‌سوختگی و کک و مک در فصل تابستان ، شدت بیشتری دارد

 

رشنو بیان کرد: ایجاد لک، کک و مک، خال، سرطان‌های پوستی و پیرپوستی از دیگر عوارض قرار گرفتن در زیرنور شدید خورشید است. آفتاب دورنگی روی پوست (لکه‌های روشن و تاریک) ایجاد می‌کند که لکه‌های سفید پوست اصلی و لکه‌های تیره بر اثر آفتاب‌سوختگی است.

وی اضافه کرد: به افراد توصیه می‌شود در ساعات ۱۰ صبح تا ۴ بعدازظهر که شدت آفتاب زیاد است در معرض آن قرار نگیرند و با پوشش فیزیکی(کلاه، چتر، دستکش) و لباس‌های آستین بلند و مناسب بیرون آیند. همچنین نیاز است از کرم‌های ضدآفتاب با دز کافی استفاده شود؛ چراکه محافظ خوبی است به شرطی که افراد زیاد در معرض نور خورشید قرار نگیرند.

این متخصص پوست و مو افزود: افرادی که دارای پوست‌های چرب هستند از ضدآفتاب فاقد چربی و افرادی که دارای پوست‌های خشک هستند از کرم‌های دارای چربی استفاده کنند. برای محافظت از پوست در مقابل نور خورشید نیاز است هر دو ساعت یک‌بار کرم ضدآفتاب استفاده کرد.

رشنو با تاکید بر اینکه چنانچه افرادی عادت به استفاده از کرم‌های آرایشی دارند، نیاز است قبل از استفاده از این کرم‌ها، کرم ضد آفتاب بزنند، گفت: مارک و کشور سازنده کرم‌های ضد آفتاب مورد توجه نیست، بلکه کرم‌هایی که دارای استاندارد و مجوز لازم از وزارت بهداشت بوده مورد تایید هستند.

منبع: سلامت نیوز

 

منبع خبر "بیتوته" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.