روایت آن‌چه در سفر رئیس‌جمهور به سیستان و بلوچستان گذشت

خبرگزاری ایسنا شنبه 03 آذر 1403 - 10:41
اول آذر، اولین روز از آخرین ماه پاییز ۱۴۰۳، اولین سفر استانی رئیس‌جمهور پزشکیان به مهد وفاق ایران، زاهدان پهناور ایران، پایتخت وحدت اسلامی، استان سیستان و بلوچستان انجام شد.

به گزارش ایسنا، رئیس‌جمهور مسعود پزشکیان، صبح پنج‌شنبه اول آذرماه ۱۴۰۳، در اولین سفر استانی خود، متفاوت از تمام سفرهای استانی روسای‌جمهور سابق و با حذف تمام تشریفات مرسوم و استقبال مردمی و اختصاص تمام هزینه‌های این موارد به اقشار آسیب‌پذیر، با استقبال امام جمعه و نماینده ولی فقیه و جمعی از مسئولان استانی وارد فرودگاه زاهدان شد.

این سفر تبلور شعارهای دولت‌چهاردهم بود، از وفاق‌ ملی گرفته تا شنیدن صدای بی‌صدایان و رفع تبعیض. می‌توان خلاصه این سفر را در یک جمله بیان کرد؛ دیدارهایی سراسر وفاق، با همه مردم سیستان و بلوچستان با یک تحفه صادق؛ تخصیص ۱۲۴ همت اما واقعی و عملیاتی. چراکه این دولت معتقد است وعده‌ای که در توانش نیست را بر زبان جاری نکند.

به همین منظور در این سفر پس از کارهای کارشناسی بسیار، بازدیدهای میدانی و مشورت با مردم استان، نیازها احصا شد و ۳۴ همت برای پروژه‌هایی که امسال و سال آینده اجرایی می‌شوند، تخصیص داده شد. ۲۴ همت نیز برای خط‌ آهن چابهار به زاهدان اختصاص یافت. بانک‌ها نیز ۲۰ همت تعهد دادند که در این استان به پروژه‌ها اختصاص یابد و نهادهای اقتصادی هم ۷۰ همت تعهد سرمایه‌گذاری؛ در مجموع ۱۲۴ هزار میلیارد تومان طی امسال و سال آینده در این استان کار انجام می‌شود.

دکتر پزشکیان، در سفر یک‌روزه خود به استان سیستان و بلوچستان، از پارک علم و فناوری دانشگاه زاهدان بازدید کرد. هم چنین به‌صورت جداگانه‌ با فعالان اقتصادی، فرهیختگان و نخبگان، فعالان سیاسی، اجتماعی و فرهنگی، جمعی از دانشجویان، خانواده شهدا، دیدار شد.

رئیس‌جمهوری در این سفر، به دیدار جمعی از علمای شیعه و اهل سنت و سران طوایف سیستان و بلوچستان رفت؛ اقدامی که مهر تأیید بر چشم‌انداز «وفاق ملی» دولت چهاردهم بود.

در این سفر استانی، رئیس‌جمهوری در بدو ورود در پارک علم و فناوری سیستان ‌و بلوچستان حضور یافت و در جریان تازه‌ترین دستاورد و فعالیت‌های شرکت‌های دانش‌بنیان قرار گرفت.

روایت آن‌چه در سفر رئیس‌جمهور به سیستان و بلوچستان گذشت

ایران باید به کشوری پیشرفته و در جایگاه اول منطقه تبدیل شود

به گزارش ایسنا، دیدار بعدی با فعالان اقتصادی سیستان و بلوچستان بود؛ به‌گفته دکتر پزشکیان، روال کار دولت چهاردهم این‌گونه نیست که فقط در تهران بنشیند و دستور دهد. بنابراین او دلیل این دیدار را شنیدن مسائل از زبان مردم و فعالان این استان عنوان کرد تا با همراهی و همفکری آن‌ها، راه‌حل‌هایی طراحی و اجرا شود. دکتر پزشکیان در این دیدار، پس از شنیدن نظرات تعدادی از فعالان اقتصادی، با تأکید بر اینکه ایران باید براساس هدف سند چشم‌انداز، به کشوری پیشرفته و در جایگاه اول منطقه تبدیل شود که در عرصه‌های صنعتی، اقتصادی، علمی و فناوری الهام‌بخش و الگو باشد، توضیح داد: «اگر قرار است به چنین جایگاهی برسیم باید خیلی چیزها را عوض کنیم، باید جور دیگر در ساختار، نگاه، رویکرد، تولید، صنعت و دیگر عرصه‌ها نگاه و عمل کنیم، چراکه امروز خیلی از کارهایی که انجام می‌شود، برازنده ایران و ایرانی نیست.»

هر هفته به فکر سیستان و بلوچستان هستیم

جلسه بعدی رئیس‌جمهوری، با فرهیختگان و نخبگان استان بود، دکتر پزشکیان در این جلسه با بیان این‌که از آن زمان که مسئولیت را به عهده گرفته‌ام هفته‌ای نگذشته که به فکر توسعه مکران و خلیج فارس نباشم، بیان کرد: «ما به‌صورت مستمر و هر هفته به فکر استان سیستان و بلوچستان هستیم، اما نیاز به شما داریم و نیاز به باور و همدلی و همراهی مردم داریم، اگر دست به دست هم دهیم می‌توانیم مشکلات استان را حل کنیم.»

رفتار با مردم براساس حق و عدالت، بنای دولت چهاردهم

رئیس‌جمهوری در بخش دیگری از سخنان خود در جمع علمای شیعه و اهل سنت و سران طوایف استان سیستان و بلوچستان، برنامه‌ریزی و تلاش برای رفع ناعدالتی‌ها، تبعیض‌ها و محرومیت‌ها از چهره استان را از دستورکارهای مهم دولت برشمرد و توضیح داد: «حقیقتا وضعیت فعلی سیستان و بلوچستان به‌رغم وجود ظرفیت‌های فراوان، زیبنده استان و مردم شریف و نجیب و وفادار آن نیست و بنای دولت رفع مشکلات استان، رفتار با مردم بر اساس حق و عدالت و جلب رضایتمندی آن‌هاست.»

انتهای پیام

منبع خبر "خبرگزاری ایسنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.