به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما از دهلی نو، همزمان با شصتمین سال تاسیس شورای جهانی صنایع دستی، همایش پنج روزهای در دهلی نو و دو شهر دیگر هند به همراه نمایشگاهی با حضور هنرمندان ۲۰ کشور جهان برپا شده است.
ترکیبی از نوآوری و ظرافت به کار رفته در صنایع دستی ایران به گفته رییس شورای جهانی صنایع دستی باعث ترویج و ماندگاری این هنرهای ایرانی شده است.
سعد القدومی، ریس شورای جهانی صنایع دستی با بیان اینکه هنرمندان ایرانی برای حفظ فرهنگ خود و میراث ملی کشورشان بسیار تلاش میکنند اذعان کرد: آنها با خلاقیت و نوآروری در پی تکامل بخشیدن به صنایع دستی سنتی خود هستند.
شورای جهانی صنایع دستی (World Crafts Council) سازمانی غیرانتفاعی است که با هدف ارتقای جایگاه صنایع دستی بنیان نهاده شد. شورای جهانی صنایع دستی در تاریخ دوازده ژوئن ۱۹۶۴ به همت آیلین آزبورن وب در نیویورک با هدف ارتقای جایگاه صنایع دستی، تقویت ارتباط میان هنرمندان صنایع دستی سراسر جهان، تشویق، یاری رسانی و ارائه مشاوره به آنان در حوزه شیوههای درآمدزایی، کاربردی و به روز کردن صنایع دستی در عین حفظ میراث گذشتگان و استفاده از فناوریهای مدرن در راستای دستیابی به بازارهای جدید، بنیان نهاده شد.
این شورا در ابتدا با شمار محدودی از اعضا کار خود را آغاز کرد، اما هماکنون، ۹۰ کشور جهان را تحت پوشش دارد و دبیرخانه آن در شهر آمستردام هلند قرار دارد. ایران، از سال ۱۳۴۷ شمسی از طریق سازمان صنایع دستی کشور به عضویت این شورا درآمد و در مجمع آسیا و اقیانوسیه آن، مشغول به فعالیت شد.
اظهارات:
سعد القدومی، ریس شورای جهانی صنایع دستی
محمودی: بافنده
پابیترا مارگریتا: معاون وزیر منسوجات
ماجد شهریاری: منبت و معرق کار
محسن فتاحی: نگارگر
فریبا محمودی کشکولی: هنرمندی ازایل قشقایی
هنرمندی از شیراز
خانم آمیتا ساچیدیوا:بازدید کننده