دستور پخت: یک قاشق غذاخوری تخمکتان، یک قاشق غذاخوری کنجد و یک قاشق غذاخوری دانه چیا رو باهم پودر کنید. یه دونه تخم مرغ رو با چنگال بزنید تا از لختگی دربیاد بهش ۵۰ گرم آب (۵ قاشق غذاخوری)، پودر بالا و نمک و ادویه (نمک و فلفل سیاه) رو اضافه کنید. کف ماهیتابه رو با روغن زیتون چرب کنید و وقتی داغ شد مایع رو بریزید. هر دو طرف رو بپزید.
منبع خبر "
عصر ایران" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد.
(ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.