سید رامین اسبقی در گفتوگو با خبرنگاران با اشاره به تنوع کمنظیر غذاهای تبریز اظهار کرد: تبریز با پیشینه فرهنگی و تاریخی خود، ظرفیتهای ویژه و ناشناختهای در حوزه گردشگری خوراک دارد که میتوان با بهرهبرداری از این ظرفیتها این کهنشهر تاریخی را به مقصدی ایدهآل برای علاقهمندان به گردشگری خوراک تبدیل کرد.
وی افزود: گردشگری خوراک بهعنوان مکمل سایر حوزههای گردشگری نظیر گردشگری تاریخی، فرهنگی و طبیعتگردی عمل میکند و فرصت ایجاد بستههای متنوع گردشگری را فراهم میسازد. ترکیب تجربه غذاهای سنتی با بازدید از جاذبههای تاریخی، تجربهای متمایز و بهیادماندنی برای گردشگران خواهد بود.
وی با بیان اینکه گردشگری خوراک عامل رونق اقتصادی است، افزود: گردشگری خوراک به دلیل ارتباط مستقیم با صنایع غذایی، خدمات رستورانی و تجربههای بومی میتواند به رشد اشتغال، حمایت از تولیدکنندگان محلی و معرفی هویت فرهنگی شهر کمک شایانی کند.
به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی شهرداری تبریز، رئیس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی تبریز در پایان بر الزامات بهرهبرداری از این ظرفیت تأکید کرده و گفت: برای استفاده بهینه از این ظرفیت، توسعه زیرساختهای مرتبط، برگزاری رویدادهای بینالمللی و معرفی غذاهای تبریز در سطح جهانی ضروری است. همچنین همکاری بین دستگاههای مرتبط و بخش خصوصی نیز میتواند زمینهساز تحقق این اهداف باشد.
انتهای پیام