امروز ناهار چی بپزم؟ تماته بادمجان + فیلم

رکنا چهارشنبه 07 آذر 1403 - 12:41
رکنا: بادمجون و تماته با چی میچسبه؟ با للک.
امروز ناهار چی بپزم؟ تماته بادمجان + فیلم

به گزارش رکنا، بادمجون و تماته از غذاهای جنوبی خوشمزه است. طرز تهیه این غذای لذیذ را آموزش داده ایم.

مواد لازم:

بادمجان :یک کیلو

گوجه نیم کیلو

پیاز دو عدد بزرگ:

نمک

رب گوجه فرنگی

آبلیمو پنج قاشق غذا خوری

زردچوبه :نصف قاشق غ خ

ادویه مخلوط:نصف ق غ خ

روغن به اندازه مورد نیاز

برای درست کردن سس

رب گوجه وادویه ها وفلفل و نمک وآبلیمو و با دو تا لیوان آب مخلوط کُنین

روی مواد داخل ظرف بریزین

روش پخت للک:

للک ها باید مقداری تفت بخورن و به اصطلاح بو داده بشن.

پیاز رو درشت خرد کنین تفت بدین

بعد نمک و زردچوبه و آب اضافه کنین

وقتی آب جوش اومد

للک ها رو اضافه کنین

سریع هم بزنین شعله گاز رو خاموش کنین

زیرش رو خاموش کنین.

منبع خبر "رکنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.