به گزارش اختصاصی رکنا، محسن غلامی، پلیس فداکاری که خودروی شخصیاش را فروخت تا دخترش، نیلوفر، بتواند در مسابقات بینالمللی کاراته دبی شرکت کند و افتخارآفرین شود.
نیلوفر غلامی، دختر نوجوان و با استعدادی است که از سنین کودکی به ورزش کاراته علاقه مند شده است. او با تلاش و پشتکار فراوان توانسته است در مسابقات مختلف داخلی و بین المللی درخشش چشمگیری داشته باشد اما در ادامه راه رسیدن به موفقیت برای نیلوفر و خانوادهاش با سختی همراه شد.
ستوان یکم محسن غلامی پدر نیلوفر، با وجود مسئولیت های سنگین کاری و شرایط اقتصادی نه چندان مناسب، همواره از دخترش حمایت کرده است. او برای تامین هزینههای سفر نیلوفر به مسابقات بین المللی امارات، تصمیم گرفت خودرویی جزو الزامات زندگیشان بوده است را بفروشد.
مادر نیلوفر با همراهی دخترش در این سفر، نقش مهمی را در موفقیت او به دوش کشید. نیلوفر در مسابقات امارات در سه رشته کاتا، کومیته و کاتای گروهی شرکت کرد و موفق شد با کسب سه مدال طلا، افتخار بزرگی برای خانواده و کشورش به ارمغان آورد.
نیلوفر غلامی در گفت و گو با خبرنگار رکنا در ارتباط با احساس خود هنگام شنیدن خبر اعزامش به دبی بیان کرد: من خیلی خوشحال شدم اما فکر نمی کردم خانواده ام بتوانند مبلغ مورد نیاز را تامین کنند به همین دلیل بسیار ناراحت می شدم.
نیلوفر در خصوص این موضوع که اصرار برای شرکت در مسابقات با توجه به وضع خانواده از طرف چه کسی بوده گفت: من خودم حرف دلم را زدم و گفتم دوست دارم در این مسابقات شرکت کنم. خانواده من همیشه تلاش کردند تا بتوانند خواسته های ما را برآورده کنند و در خصوص شرکت من در مسابقات پدرم خودرو خود را فروخت تا من بتوانم با خیال راحت در مسابقات شرکت کنم. بیشتر اصرار و تلاش از سمت خانواده ام بود.
وی در خصوص انگیره اصلی اش هنگام مسابقات با توجه شرایط خانواده اش برای اعزام صحبت کرد و گفت: 90 درصد تلاش من برای خوشحالی و سربلندی خانواده ام بود. من به خاطر اهمیتی که خانواده ام برای من قائل شدند تمام تلاش خودم را برای دست یابی به مدال به کار بردم.
نیلوفر در ارتباط با رشته هایی که در آنها فعال است گفت: من در دو رشته کومیته و کاتای فعالیت می کنم.
غلامی درباره اینکه در کدام رشته فن مخصوص به خود را دارد گفت: من به علت قد بلند و پاهای کشیده در رشته کومیته خیلی خوب هستم و مربی ام چندین بار این موضوع را نقطه قوت من در این رشته دانست.
نیلوفر در ارتباط با رفتار اطرافیان بعد از خبر اعزامش به دبی گفت: معلم های من یک هفته قبل از اعزام من متوجه شدند اما هم باشگاهی های من با توجه به اهمیت بیشتر مربی ام به من هیچوقت حسادتی از خود نشان ندادند. من به علت کوتاه شدن لباس کاتای مجبور به قرض گرفتن لباس یکی از هم باشگاهی هایم شدم و او خیلی صمیمانه لباسش را به من قرض داد.
غلامی در خصوص تغییر رفتار اطرافیان بعد از موفقیت و بازگشت به ایران عنوان کرد: هم باشگاهی ها من خیلی من را دوست دارند و برای استقبال من به فرودگاه آمدند.
نیلوفر در ارتباط با شنیده ها در خصوص حمایت نشدن از اعزامش از سمت وزارت ورزش گفت: از تمامی افرادی که به مسابقات دبی اعزام شده بودند حمایت نکرد اما دلیلش را نمیدانم. احساس می کنم برای ورزش در کشور ما ارزشی قائل نمی شوند.
وی در خصوص الگوی ورزشی زندگی اش گفت: من دوست دارم مانند مربی خودم باشم چون بسیار برای شاگردانش وقت می گذارد و تمام تلاش خود را به کار می برد.