به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، علی محمد سلطانی در نشست هم اندیشی با تعدادی از اساتید منتخب، روسا و معاونان پژوهشی دانشگاههای صاحب کرسی پژوهش که در مرکز همایشهای سازمان مدیریت صنعتی برگزار شد، افزود: باید بتوانیم پژوهشگران را از دورههای مختلف کنار هم داشته باشیم تا در کنار هم مسائل و چالشهای چند وجهی را به شکل مناسب شناخت و برای حل آن گام برداشت.
وی اضافه کرد: پیشرفتها و تأثیرات امروز هوش مصنوعی در همه عرصههای کاری و تاثیر مناسب علم در حوزه محیط زیست و کشف انواع داروها همه به جهت تلاشهای باارزش جامعه علمی و دانشگاهی و دانشمندان است.
رئیس بنیاد ملی علم ایران در ادامه تصریح کرد: به طور حتم در سه سال آینده توسعه و اثربخشی بیشتری در بنیاد ملی علم ایران به منظور نشان دادن اهمیت و تأثیرات پژوهش به بخشهای مختلف جامعه خواهیم بود.
در ادامه این نشست تعدادی از صاحبان کرسی و خوشههای چند تخصصی سال ۱۴۰۳ به معرفی طرحهای تحقیقاتی کرسی و خوشه چند تخصصی پرداختند.
کرسی پژوهشی همان اعتبار پژوهشی است که در راستای اهداف بنیاد علم ایران و به منظور اجرای یک برنامه راهبردی تحقیقاتی متشکل از مجموعهای از فعالیتها و طرح های هدفمند به پژوهشگران ممتاز حقیقی کشور تخصیص مییابد.
خوشه پژوهشی چندتخصصی گروهی از اعضای هیئت علمی دانشگاه، اعضای هیئت علمی دستیار پژوهشی، پژوهشگران پسادکتری، دانشجویان دورههای دکتری و کارشناسی ارشد و کارشناسان آزمایشگاه را شامل میشود که با یک برنامه پژوهشی چندتخصصی، همگرا و پیشرو در راستای اولویتهای پژوهشی کشور به مدت ۳ سال تشکیل شده شده است و مورد حمایت قرار میگیرد.