به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان چهارمحال وبختیاری به نقل از روابط عمومی شورای استان؛ محمد یعقوب باقری درحاشیه اجلاس شورای عالی استانها گفت : این استان به لحاظ بحث نیروی انسانی، شاخص ها و زیرساختهای طبیعی از استانهایی است که در سطح کشور می تواند برجسته باشد اما متاسفانه عدم توجه دولتها در سنوات گذشته باعث شده این استان یکی استانهای عقب مانده درسطح کشور باشد.
عضو هیات رئیسه شورای عالی استانها افزود : امیدوارم که با انتخاب استاندار جدید و تحقق سخنان جناب آقای دکتر پزشکیان در دولت جدید در تمامی زمینهها شاهد توسعه همه جانبه استان چهارمحال و بختیاری باشیم.
باقری اذعان داشت، عمده مشکلات این استان جادههای مواصلاتی ناایمن، عدم تخصیص اعتبارات ، عدم وجود راه آهن ، عدم وجود بیمارستان و مشکلات بهداشتی و درمانی در سطح تمامی شهرستانهای استان، عدم توسعه همه جانبه بخش کشاورزی و دامداری می باشد.
وی افزود : چهارمحال و بختیاری به لحاظ دارا بودن ۱۱ درصد منابع آبی کشور و وجود چشمه سارها و رودخانهها در بحث توریسم گردشگری میتواند به یکی از مراکز و استانهای مهم کشور تبدیل شود اما در این بخش هم ما به دلیل عدم وجود زیرساختهای لازم، عدم تخصیص اعتبارات کافی با مشکلات زیادی مواجه گردیده که این منجر به رشد بیکاری در سطح استان شده به گونه ای که استان چهارمحال و بختیاری یکی از استانهای شاخص در بحث بیکاری و اشتغال هست و در بحث شاخص فلاکت نیز جز استانهای سرآمد کشور می باشد.
نماینده استان چهارمحال و بختیاری در شورای عالی استانها گفت : امیدواریم که در بحث توسعه جادههای مواصلاتی، شاهد تکمیل پروژههای نیمه تمام و توسعه تونلهای بیشماری که در دست احداث است باشیم چرا که سالهای سال است که بلاتکلیف مانده اند در دولت گذشته اعتبارات بسیار زیادی برای جادههای مواصلاتی در نظر گرفتند اما متاسفانه در حد حرف باقی ماند و کمتر از ۱۰ درصد اعتبارات تخصیص داده شده اعتبار اختصاص یافت که شاهد توسعه خوبی در بحث جادههای مواصلاتی خصوصاً محور شهرکرد بروجن لردگان خوزستان نبودیم. همچنین جاده مرگبار گوشکی به پل قره هر روزه جان تعدادی از هموطنان ما را گرفته هنوز برای ان اقدام خاصی انجام نشده و نیاز به اعتبارات ملی دارد .
وی افزود چند تونل در حال اجرا در استان وجود دارد که به علت کمبود اعتبار تعطیل یا نیمه تعطیل گردیده و نیاز به اختصاص اعتبارات خاص در جهت رفع مشکلات بهداشتی و درمانی با توجه به کمبود پرسنل و نیروی انسانی در بیمارستان های استان از جمله بیمارستانهای بروجن، لردگان، فلارد، کوهرنگ، بازفت از ضروریات است . همچنین شهرستانهای خان میرزا و بن با وجود جمعیت بالا متاسفانه فاقد بیمارستان محلی هستند.
باقری اذعان داشت : در بحث کشاورزی و دامداری انتقال آب از رودخانههای خرسان و کره بس برای دشتهای خان میرزا و لردگان بسیار حیاتی هست دشتهای دیناران و شهرکرد نیاز به احیا و بازسازی و توجه ویژه و تخصیص اعتبار دارندانتقال آب سد شهدای چشم علی به دشت خان میرزا بیش از دو دهه بلاتکلیف مانده و عملیاتی و اجرایی نشده و دشت حاصلخیز خان میرزا به یک دشت ممنوعه بحرانی تبدیل شده که امیدوارم دولت جدید عملیات شروع و اجرایی شدن این طرح را انجام دهد. اعتبار و انتقال تخصیص آب رودخانه خرسان به دشتهای لردگان، میلاس، ریگ و فلارد انجام نشده و دشت سردشت با کم آبی در بحث شرب و کشاورزی مواجه است.
عضو هیات رئیسه شورای عالی استانها در پایان افزود: امیدوارم در این دولت شاهد تحولاتی در خصوص توریسم گردد همچنین با توجه به اینکه این استان دارای نیروهای انسانی شاخص و شایستهای است و شایسته سالاری در استان به هیچ وجه اجرا نمی شود و عدهای از قبل در پست های مدیریتی بوده و همچنان هستند و فقط تعویضها در بین مدیران استانی شاهد هستیم امیدواریم از پتانسیل جوانان و نیروهای شاخص و نخبه استانی در بحث مدیریتهای کلان استان استفاده گردد.