بحران انرژی یکی از معضلات همیشگی در پاکستان شناخته می شود و قیمت بالای آن از مشکلات عمده مردم در این کشور است.
به گزارش
سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما بحران انرژی یکی از معضلات همیشگی در پاکستان شناخته می شود و قیمت بالای آن از مشکلات عمده مردم در این کشور است. دولت پاکستان برای محاسبه مصرف برق، گاز و آب، سیستم محاسبه هزینه و تعرفه خاصی را دنبال می کند که براساس میزان مصرف و نوع کاربری تعیین میشود.
هزینه برق در پاکستان براساس مصرف واحد (کیلووات ساعت) و نوع کاربر (مصرفکننده خانگی یا صنعتی) محاسبه میشود. تعرفهها به صورت تصاعدی افزایش مییابد یعنی برای کاربران عادی و کم مصرف هزینه کم و برای کاربران پرمصرف این هزینه متغییر و چندین برابر کاربران کم مصرف است.
تعرفه گاز نیز براساس دو تعرفه کاربران کم مصرف و کاربران پرمصرف محاسبه میشود. مصرف کنندگان عادی هزینهای کمتر پرداخت میکنند اما هزینه پرمصرف ها چندین برابر می شود.
هزینه آب در این کشور نیز اغلب براساس مصرف خانوار و خدمات فاضلاب محاسبه میشود و نرخ تعرفهها در مناطق مختلف کشور متفاوت است.
در این میان پاکستان به دلیل مشکلات در تامین انرژی و هزینههای بالای سوخت فسیلی، به استفاده از انرژیهای خورشیدی و هستهای روی آورده است.
نیروگاههای خورشیدی در مناطق گرمسیر و صحرایی این کشور، توسعه یافته و نیروگاههای هستهای مانند نیروگاه هسته ای چشمۀ در ایالت پنجاب نیز نقش مهمی در تامین برق در این کشور دارند به گونه ای که حدود ۹ درصد از برق مصرفی پاکستان از انرژی هسته ای و یک و نیم درصد از انرژی خورشیدی تامین می شود.
در پاکستان، مصرفکنندگان با استفاده منطقی از انرژی میتوانند هزینهها را مدیریت کنند. سیستم تعرفهها به گونهای طراحی شده که مصرفکنندگان پرمصرف تشویق به صرفهجویی شوند. علاوه بر این، سیاستهای دولت در حال حرکت به سمت استفاده بیشتر از انرژیهای تجدیدپذیر است.
منبع خبر "
صدا و سیما" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد.
(ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.