لب شکری یکی از نقصهای مادرزادی است که در دوران جنینی رخ میدهد. تحقیقات نشان دادهاند که کمبود برخی ویتامینها، به ویژه فولیک اسید و ویتامین A، در بروز این عارضه نقش مهمی دارد. مصرف مکملهای حاوی این ویتامینها در دوران بارداری، به خصوص در ماههای اولیه، میتواند به طور قابل توجهی خطر ابتلای نوزاد به لب شکری را کاهش دهد. علاوه بر این، تغذیه سالم و متنوع در دوران بارداری نیز برای سلامت مادر و جنین بسیار مهم است.
منبع خبر "
عصر ایران" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد.
(ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.