به گزارش ایسنا، رویداد نخست با عنوان کنگره جهانی ضد فاشیسم که در ۲۷ و ۲۸ نوامبر با حضور شرکتکنندگانی از ۱۰۰ کشور جهان برگزار شد، کاراکاس را به کانون گفتوگو درباره ظهور ایدههای فاشیستی در جهان تبدیل کرد.
اعضای هیئت ایرانی در این کنگره با «شعار زندگی، مقاومت است» و با تصاویری حاوی این شعار به زبانهای مختلف و منقش به مبارزان مقاومت در جهان، حاج قاسم سلیمانی، سیدحسن نصرالله، یحیی سنوار، سیمون بولیوار، مالکوم ایکس و هوگو چاوز شرکت کرده بودند.
طرح این مضامین و حمل پلاکاردهایی حاوی این شعارها و چهرهها، با استقبال شرکت کنندگان در این برنامهها همراه بود.
هیات ایرانی در گفتوگو با شرکتکنندگان و رسانههای حاضر در رویداد جهانی ضد فاشیسم، خطوط کلی هفتگانه «فلسطین؛ کانون آگاهی ضدسلطه»، «عدالت جهانی»، «زندگی و مقاومت»، «نوفاشیسم»، «نزاع نظم و ضد نظم در جهان»، «مذهب استعماری» و «جنبش جهانی» را مطرح کرده و به بحث گذاشتند.
همچنین در روز جهانی همبستگی با مردم فلسطین، اعضای هیئت ایرانی در رویداد بینالمللی فلسطین که با سخنرانی «نیکولاس مادورو» رئیسجمهور ونزوئلا همراه بود شرکت کرده و در کنار دیگر فعالان مسائل فلسطین از سراسر جهان به بحث و گفتوگو پیرامون مسائل جاری در فلسطین و مقاومت و رهایی پرداختند.
اعضای هیئت ایرانی در این سفر را حمید شهرابی مسئول تحقیقات و برنامهریزی «خانه آمریکای لاتین»، محمد قربانی مترجم در حوزه آمریکای لاتین، مجتبی نامخواه سردبیر فصلنامه نامهجمهور، پریسا رضایی پژوهشگر و مولف در حوزه آمریکای لاتین، حسن آقاجانی، مدیر کارگروه آمریکای لاتین حوزه هنری انقلاب اسلامی و سید عابد میرباقری از فعالان فرهنگی این حوزه تشکیل داده بودند.
پیش از این و در اجلاس جوانان کنگره جهانی ضد فاشیسم نیز هیئتی دیگر از ایران شرکت کرده بود که اعضای این هیئت را الهه نوری غلامیزاده، عضو هیئت علمی دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران، علیرضا کمیلی تحلیلگر و فعال حوزه بینالملل، امین صبوری و رضا احدی شهری، از محققان حوزه آمریکای لاتین و امیرحسین کشانی و علیرضا مرادی فعالان دانشجویی از بسیج دانشجویی دانشگاههای امیرکبیر و علامه طباطبایی تشکیل میدادند.
بازخوانی مقاومت در جهان و پیوند هر چه بیشتر کنشگران مقاومت غرب آسیا با مقاومت آمریکای لاتین از اهداف شرکت کنندگان ایرانی در این کنفرانسها اعلام شده است.
انتهای پیام