معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: بنا به اهمیت سبک زندگی و ارتقاء کیفیت تغذیه، پویش تغذیه سالم از ۱۷ تا ۳۰ آذر در کشور برگزار میشود.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما؛ علیرضا رئیسی گفت: در دنیای جدید با تغییر سبک زندگی و تغییر ذائقهها میبایست کیفیت غذا را ارتقا دهیم.
وی با بیان اینکه تغذیه بحثی مهم و مغفول مانده است که کمتر به آن توجه میشود افزود: توجه به ریز مقضیها و مصرف آنها ضروری است و زیادهروی در مصرف غذا را به سم تبدیل میکند.
معاون بهداشت گفت: حتی مصرف بیش از اندازه آب مسمومیت ایجاد میکند و باید اندازه تمام مواد غذایی همچون فیبرها و پروتئینها در سبد غذایی فرد و خانواده متناسب باشد.
وی اضافه کرد: برداشتهای غلط در مورد تغذیه جود دارد به عنوان مثال استفاده بیرویه از مواد گیاهی و ارگانیک نیز صحیح نیست.
رئیسی اظهار کرد: باید سهم چربی در کالری روزانه تنها ۲۵ درصد باشد سهم چربی اشباع ۱۰ درصد و مابقی چربیهای مفید و غیر اشباع باشد.
وی گفت: روغن کانولا و سپس روغنهای کنجد و آفتابگردان غیر اشباع هستند.
معاون بهداشت گفت: روش فرآوری روغنهای غیراشباع نیز ضروری است و باید دانههای روغنی سم زدایی شده باشند.
وی افزود: از روغنها در حرارتهای خاص ترکیبهای ناسالم ایجاد میکند و نوع مصرف آنها باید مورد توجه قرار گیرند.
رئیسی هشدار داد: صرف چند باره روغنها نیز خطرناک است.
منبع خبر "
صدا و سیما" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد.
(ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.