توضیحات وزارت بهداشت درباره ماجرای مسمومیت های مرگبار با ماکارونی

اقتصادنیوز چهارشنبه 14 آذر 1403 - 12:47
اقتصادنیوز: معاون بهداشت وزارت بهداشت درباره ماجرای مسمومیت منجر به مرگ دو کودک پس از مصرف ماکارونی توضیح داد.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از تسنیم، علیرضا رئیسی امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه در پاسخ به سوال تسنیم مبنی بر مسمومیت منجر به مرگ در اثر مصرف ماکارونی بیان کرد: خود ماکارونی مسمومیت ایجاد نمی‌کند اما شرایط نگهداری غذاها می‌تواند باعث ایجاد میکروب‌ها شود. باسیلوس سرئوس نوعی باکتری است که می‌تواند در برنج و ماکارونی رشد کند و برخی از این گونه‌های باکتری می‌توانند با ترشح سمی باعث مرگ شوند البته درباره این مسمومیت با ماکارونی، نمی‌توان فعلا قطعی گفت که عامل چه بوده است. 

وی افزود: سازمان پزشکی قانونی تیم‌هایی دارد که این موضوع را دارند بررسی می‌کنند. وزارت بهداشت وظیفه دارد توسط سازمان غذا و دارو بر تولید محصولات غذایی نظارت کند. معاونت بهداشت نیز در زمینه عرضه مواد غذایی در رستوران‌ها وظیفه دارد و وظیفه وزارت بهداشت این است که گزارش مربوط به این موارد ذکر شده را به مراجع قضایی ارسال ‌کند. اگر مسمومیت ناشناخته باشد به پزشکی قانونی ارجاع می‌شود. ممکن است در برخی مراسم‌ها و اماکنی مانند خوابگاه‌ها گاها مسمومیت‌های وسیعی رخ دهد و در این موارد وزارت بهداشت عوامل مختلف را موردبررسی قرار می‌دهد.

منبع خبر "اقتصادنیوز" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.