حجت الاسلام والمسلمین غفوری در مراسم عزاداری سالروز شهادت حضرت زهرا (س) که در اداره کل دادگستری استان برگزار شد، با تسلیت این مناسبت، اظهار کرد: آنچه که در آیات شریفه قرآن کریم، روایات، سیره و تاریخ منعکس شده، نشاندهنده جایگاه الهی این بانوی بزرگوار است که بهعنوان الگویی جامع همه کمالات پیش روی بشریت قرار داده شده است.
غفوری با تأکید بر جایگاه رفیع حضرت زهرا (س)، اظهار داشت: از میان همه عالم هستی، خداوند تنها یک بانو، یعنی حضرت فاطمه زهرا (س) را به مقام عصمت رساند و ایشان را الگویی کامل برای بشریت قرار داد. این بانوی بزرگوار در عمر کوتاه و محدود هجدهساله خود نقشی بیبدیل در هدایتگری ایفا کرد.
امامجمعه کرمانشاه با اشاره به الگوبودن حضرت زهرا (س) حتی برای امام معصوم، عنوان کرد: وقتی وجود مقدس حضرت زهرا (س)، برای شخصیتی چون قطب عالم امکان و حجت خدا بر زمین، الگو است.
امام جمعه کرمانشاه افزود: محور زندگی حضرت زهرا (س) تکلیفمداری بود. ایشان از همان دوران کودکی، با درک والایی که داشتند، لحظهای از انجام تکالیف الهی غافل نبودند. اگر زندگی ایشان را مطالعه کنیم، درمییابیم که تمام ساعات و لحظات عمر کوتاهشان صرف انجام وظایف الهی شد.
غفوری با تأکید بر اهمیت تکلیفمداری، اظهار داشت: آخرت انسانها بر اساس همین تکلیفمحوری رقم میخورد. ما نیز دوران کوتاهی از عمر داریم که باید از این سرمایه محدود برای ساختن ابدیتی آباد استفاده کنیم.
وی با اشاره به لقب «ام ابیها» برای حضرت زهرا (س)، خاطرنشان کرد: ایشان از دوران کودکی آنچنان به وظایف خود نسبت به پدر بزرگوارشان عمل کردند که به ایشان لقب «ام ابیها» دادند. با اینکه در سنین طفولیت بودند، محبت و حمایتشان از پدر بزرگوارشان، پیامبر (ص) در حد جایگاه مادری بود.
امامجمعه کرمانشاه با بیان اینکه حضرت زهرا (س) به شکلی بینظیر از ولایت دفاع کردند؛ تصریح کرد: این بانوی بزرگوار، در بهترین شکل ممکن از پدر بزرگوارشان بهعنوان پیامبر خدا و رهبر جامعه و امام علی (ع) بهعنوان امام معصوم و رهبر جامعه حمایت کردند.
نماینده ولیفقیه در استان با تأکید بر اینکه امروز اسلام ناب محمدی (ص) بهعنوان تنها مدافع مظلومین فلسطین، غزه و لبنان شناخته میشود، اظهار داشت: آنچه که امروز بهعنوان امپراتوری مقاومت در جهان میبینیم، نتیجه مبارزات و دفاع حضرت زهرا (س) از ولایت امیرالمؤمنین (ع) است. این دفاع و ایستادگی، پایهگذار مسیری شد که امروز اسلام ناب، به مکتب ایستادگی و مقاومت تبدیل شود.
انتهای پیام