روشی ساده و سریع برای پخت نان کروسان به روش آشپز اهل ترکیه (فیلم)

عصر ایران پنج شنبه 15 آذر 1403 - 22:52
در این ویدئو یک آشپز اهل ترکیه با مواد اولیه شامل: ۴۵۰ گرم آرد شیرینی باقلوا، ۱۰۰ میلی لیتر شیر، ۱۰۰ میلی لیتر آب، ۵۰ میلی لیتر روغن، یک قاشق چایخوری مخمر خشک، ۲ قاشق غذاخوری شکر، یک قاشق چایخوری نمک و یک عدد تخم مرغ این کروسان را آماده می‌کند. کروسان (به فرانسوی: Croissant) نوعی نان صبحانه است که در پاره‌ای موارد به شکل هلالی، اما در اکثر موارد به شکل ساده (همانند نان‌های تست معمولی) و با آرد، خمیرمایه و کره تهیه می‌شود و خمیر آن با به‌کارگیری کره، به صورت خمیر هزارلا آماده می‌گردد. تفاوت اصلی این نان با نان‌های دیگر تخمیر سه مرحله‌ای خمیر آن است.

 

 

منبع : فرادید

ویدئوهای دیدنی دیگر در کانال های آپارات و یوتیوب عصر ایران 👇👇👇 کانال 1 aparat.com/asrirantv کانال 2 aparat.com/asriran کانال 3 youtube.com/@asriran_official/videos

منبع خبر "عصر ایران" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.