در این ویدئو یک آشپز اهل ترکیه با مواد اولیه شامل: ۴۵۰ گرم آرد شیرینی باقلوا، ۱۰۰ میلی لیتر شیر، ۱۰۰ میلی لیتر آب، ۵۰ میلی لیتر روغن، یک قاشق چایخوری مخمر خشک، ۲ قاشق غذاخوری شکر، یک قاشق چایخوری نمک و یک عدد تخم مرغ این کروسان را آماده میکند. کروسان (به فرانسوی: Croissant) نوعی نان صبحانه است که در پارهای موارد به شکل هلالی، اما در اکثر موارد به شکل ساده (همانند نانهای تست معمولی) و با آرد، خمیرمایه و کره تهیه میشود و خمیر آن با بهکارگیری کره، به صورت خمیر هزارلا آماده میگردد. تفاوت اصلی این نان با نانهای دیگر تخمیر سه مرحلهای خمیر آن است.
منبع : فرادید
منبع خبر "
عصر ایران" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد.
(ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.