علی کیقبادی در گفت وگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: امسال ۵۰ گروه فعال دانشجویی در قالب طرح اردوهای جهادی به مناطق محروم روستایی و حاشیه شهرهای استان گلستان اعزام شدند.
وی با اشاره به اینکه این فعالیتها در زمینههای پزشکی، ساخت و نوسازی خانه محروم، شاداب سازی مدارس، مشاوره، عمرانی، آموزشی، فرهنگی مطالبه گری، پشتیبانی و تدارکات انجام شده است، افزود: این خدمت رسانیها به منظور محرومیت زدایی در نقاط محروم انجام شد تا بتوانند بخش کوچکی از مشکلات مردم این روستا را برطرف کنند.
معاون عملیات جهادی بسیج دانشجویی گلستان با اشاره به اینکه در این گروهها ۲ هزار و ۵۰۰ دانشجو از سراسر دانشگاههای استان حضور دارند، افزود: از ابتدا سال تاکنون ۲۰ هزار نفر روز دراردوهای جهادی مشارکت کرده اند.
کیقبادی بیان کرد: هر جایی که احساس شود که جلوی پای مردم سنگی است آن را از بر خواهیم داشت تا مردم احساس آرامش کنند چرا که بر اساس قانون ماموریت سپاه حفظ انقلاب و دستاوردهای آن است و از سوی رهبری به ما ابلاغ شده است.
وی برجای ماندن اثر تربیتی برای نسل دانشجو، ارائه خدمت و حل مشکلات مردم و زنده نگهداشتن فرهنگ و روحیه کار جهادی را از مهمترین مؤلفههای مهم اردوهای جهادی برشمرد و در کنار اردوهای جهادی دعوت از مسئولان به عنوان میز خدمت را داریم که این کار به منظور دسترسی آسان مردم به مسئولان انجام میشود تا افراد بتوانند مشکلات خود را به مسئول مربوطه انتقال دهند.
معاون عملیات جهادی بسیج دانشجویی گلستان بیان کرد: نهادهای مختلف از جمله ستاد فرمان امام خمینی (ره)، نوسازی مدارس، روسای دانشگاه و اساتید و آموزش و پرورش نیز در اردوهای جهادی در کنار دانشجویان جهادگر به محرومان خدمت رسانی کردند.
انتهای پیام