طرز تهیه سالاد لبو و انار خوشمزه و خوشرنگ مخصوص شب یلدا

فرارو جمعه 16 آذر 1403 - 10:07
سالاد لبو و انار یکی از انواع سالادهای پاییزی خوشمزه و مجلسی است که از ترکیب لبو با انار، کلم برگ قرمز، گردو و... تهیه می‌شود.

فراروـ سالاد‌ها یکی از محبوب‌ترین و متنوع‌ترین ترکیبات غذایی در سراسر جهان هستند که بیش‌تر به عنوان پیش غذا سرو می‌شوند؛ اما خیلی از آنها به دلیل ترکیباتی که دارند، می‌توانند به عنوان غذای اصلی نیز مورد استفاده قرار بگیرند. سالاد‌ها از ترکیب سبزیجات مختلف همراه با چاشنی‌هایی مثل سرکه، سس، نمک، فلفل، آب‌لیمو، آب‌غوره و... تشکیل می‌شوند که معمولاً به صورت سرد سرو می‌شوند و ممکن است علاوه‌بر سبزیجات مواد غذایی دیگری مانند تخم مرغ، حبوبات پخته، گوشت، پنیر و... نیز به آنها اضافه شود که در این صورت ارزش غذایی‌شان بیش‌تر می‌شود و می‌توان آنها را به عنوان غذای اصلی نیز میل کرد. سالاد لبو و انار یکی از انواع سالاد‌های خوشرنگ و خوشمزه پاییزی است که از ترکیب انار با لبو، کلم قرمز و گردو تهیه می‌شود و جشنواره‌ای از رنگ و زیبایی است. همچنین این سالاد خوشمزه پاییزی برای پذیرایی در شب یلدا یک انتخاب مناسب است. اگر دوست دارید برای شب یلدا یک سالاد جدید و درعین حال خوشمزه و شیک درست کنید، در ادامه این مطلب با آموزش طرز تهیه سالاد لبو و انار همراه باشید.

مواد لازم

لبو متوسط: ۲ عدد
انار دانه شده: ۲ لیوان
کلم برگ قرمز: نصف یک کلم کوچک
گردوی خرد شده: نصف لیوان
سس مایونز: ۲ قاشق غذاخوری
آب لبوی خام: نصف لیوان
آب لیمو ترش: ۱ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و پودر سیر: به میزان لازم

طرز تهیه

طرز تهیه سالاد لبو و انار خوشمزه و خوشرنگ مخصوص شب یلدا

برای درست کردن این سالاد خوشمزه ابتدا لبو را پوست و به صورت مکعبی خرد کنید و داخل یک قابلمه مناسب بریزید و کمی آب داخل قابلمه بریزید تا جایی که روی لبو را بگیرد، سپس درب قابلمه را ببندید تا لبو بپزد و نرم شود. بعد از پخت، لبو را آبکش کنید و وقتی آب لبو کاملا کشیده شد، آن را داخل یک کاسه مناسب بریزید، سپس انار دانه شده، کلم بنفش خرد شده و گردو خرد شده را به آن اضافه کنید. برای درست کردن سس سالاد ابتدا یک لبوی خام را رنده کنید و با دست لبوی رنده شده را حسابی فشار بدهید تا آب لبو داخل ظرف بریزید. حالا سس مایونز، آب لیمو ترش، نمک، فلفل سیاه و پودر سیر را به آب لبو اضافه کنید و حسابی مواد را هم بزنید. سس آماده را روی سالاد بریزید و خوب سالاد را هم بزنید تا مزه‌ها با هم مخلوط شوند. در این مرحله سالاد لبو و انار خوشمزه ما آماده سرو است، نوش جان. 
نکات مهم
ـ لبو یا چغندر قرمز ریشه اصلی گیاه چغندر است. این ماده غذایی سرشار از فیبر، ید، کلسیم، ویتامین C، نیترات، بتائین و آنتی اکسیدان‌های قوی مثل بتاکاروتن، کاراتنوئید‌ها و فلاونوئیدهاست. لبو همچنین طبع معتدلی دارد. هنگام خرید لبو توجه داشته باشید که لبوی مرغوب باید کوچک و سفت و رنگ آن نارنجی پر رنگ باشد. اگر لبو خیلی بزرگ همراه با ریشه‌های پشمی زیاد بود، هرگز آن را خریداری نکنید؛ زیرا نشان دهنده یک لبوی پیر است. لبوی خیلی بزرگ معمولا وسطش سفت است و مغزپخت نمی‌شود. به طور کلی همیشه سعی کنید لبو‌های کوچک یا متوسط را خریداری کنید که پخت‌شان هم راحت‌تر است.
ـ همیشه وقتی در تهیه غذا یا سالاد سس مایونز جزو مواد اولیه است، عده‌ای می‌پرسند، آیا می‌شود به جای آن از ماست استفاده کرد؟ این مسئله تا حدودی سلیقه‌ای است. اگر منع مصرف دارید یا اینکه به خاطر کالری بالای سس مایونز تمایلی به استفاده از آن را ندارید، می‌توانید ماست چکیده را جایگزین کنید؛ اما ماست معمولاً آب می‌اندازد؛ بنابراین توصیه می‌شود برای مهمانی‌ها این کار را انجام ندهید.

منبع خبر "فرارو" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.