به گزارش خبرگزاری صداوسیما، امیر قادری، منتقد سینما و یکی از کارشناسان برنامه «هفت»، با حضور در استودیو شبکه خبر در بخشی از سخنانش گفت: برنامه «هفت» یک برنامه گفتگو محور است و اینکه یک برنامه گفتگو محور زنده درباره سینما داشته باشیم که سلایق مختلف را در آن مطرح باشد، در شرایط فعلی جذاب است. خیلی از بروزات اجتماعی، اقتصادی، هنری و حتی سیاسی ما الان در حوزه سینما اتفاق میافتد، برای اینکه بعضی از این چیزها خیلی حساس نشوند بهتر است که در حوزه سینما و به بهانه سینما پرداخته شود.
وی افزود: این دوره برنامه «هفت»، چند تا نکته دارد، یکی اینکه بدون تعارف محمد تنکابنی تهیه کننده برنامه، تمام هفته درگیر برنامه است، نکته دوم که این دوره دارد، من همچنان معتقدم که خود بهروز افخمی، درکی که از سرگرمی محور بودن برنامه «هفت» دارد، تجربه و سواد بسیار مناسبی برای حضور در این برنامه دارد، همه اینها به جذاب شدن برنامه کمک میکند، دکور این دوره از برنامه نسبت به دورههای دبگر متمایز است، بخشهایی که پخش میشود اینکه سعی میکنند از آدمهای مختلف با سلایق و ایدههای مختلف استفاده کنند، همه اینها باعث متمایز شدن این دوره از برنامه «هفت» شده است.
وی درباره تاثیر برنامه «هفت» در سینمای ایران گفت: بسیاری از اهالی سینمایی ایران این برنامه را دنبال میکنند و این برنامه رسما یکی از مهمترین نشانهای صداوسیماست، برنامه تخصصی اگر در حوزه دانشجویان هنر یا در حوزه خود همکاران رسانه یا همکاران سینماگر باقی بماند، حیف میشود، فکر میکنم که برنامه «هفت»، برنامهای است که نفوذی در طبقات مختلف مردم دارد. افرادی که هیچ ارتباطی به دنیای رسانه سینما ندارند، برنامه را با دقت پیگیری میکنند.
وی گفت: در دوره رسانههای دیجیتال، شبکههای اجتماعی، رسانههای برخط و آنلاین، آن چیزی که یک شبکه تلویزیونی را حفظ میکند گفتگوهای زنده است. هفت یکی از برنامههای است که هنوز این گفتگوی زنده جریان دارد.
به نظر من این دوره با دورههای دیگر فرق دارد، یکی انگیزه تهیه کننده، دلیل دیگرش این است که آزادی بیشتری برای بیان گفتگوها و کلمات هست، هرچی بیشتر می گذرد، برنامه قوام بیشتری پیدا می کند، موردی دیگر این است که کم شدن برنامههای گفتگو محور نسبت به گذشته، برنامه را منحصر به فرد کرده است.