OpenAI می‌خواهد دوره‌های آموزشی آنلاین را به ChatGPT اضافه کند

دیجیاتو جمعه 16 آذر 1403 - 20:02
آموزش تعاملی با استفاده از چت‌بات‌ها، یکی از کاربردهای مهم هوش مصنوعی در زمینه آموزش است که می‌تواند دگرگونی چشمگیری در این حوزه ایجاد کند. The post OpenAI می‌خواهد دوره‌های آموزشی آنلاین را به ChatGPT اضافه کند appeared first on دیجیاتو.

یکی از اعضای تیم بازاریابی OpenAI در مصاحبه‌ای اعلام کرده که این استارتاپ قصد دارد دوره‌های آموزشی آنلاین را با چت‌بات هوش مصنوعی ChatGPT خود ادغام کند. در واقع طبق گفته او مدرسین قادر خواهند بود براساس دوره‌های آموزشی خود، «GPTهای» سفارشی تولید کنند.

OpenAI در ماه‌های اخیر به‌شدت روی حوزه آموزش تمرکز داشته و در همین راستا نیز اقدام به استخدام یکی از مدیران ارشد سابق Coursera کرده است. وی اکنون مسئول گسترش محصولات این شرکت در مدارس است. همچنین نسخه Edu از چت‌بات محبوب ChatGPT را ماه‌ها قبل برای استفاده‌های آکادمیک و کاربران دانشگاهی منتشر کرد.

دسترسی به دوره‌های آموزشی با ChatGPT

openAI

حالا «سیا راج پوروهیت»، یکی از اعضای تیم بازاریابی OpenAI در حوزه‌های آموزشی، براساس گزارش تک‌کرانچ در مصاحبه‌ای گفته است:

«چیزی که امیدوارم اتفاق بیفتد این است که مدرسین GPTهای سفارشی برای عموم کاربران ایجاد کنند و به آنها اجازه دهد تا برای همیشه با دوره‌ها تعامل داشته باشند.»

البته او در ادامه می‌گوید که این برنامه جز اولویت‌های فعلی OpenAI نیست، اما قطعاً در نقشه راه و مسیر پیشرفت آن جای دارد.

شایان‌ذکر است که چت‌بات‌های سفارشی با امکان تعامل با مخاطبین دوره‌های آنلاین، چندان هم ایده جدیدی نیستند. برای مثال پلتفرم آموزش آنلاین خان آکادمی اقدام به ارائه چت‌بات Khanmigo کرده است که با همکاری OpenAI در سال گذشته توسعه یافت. این ابزار می‌تواند به دانش‌آموزان در انجام تکالیف کمک کند و آنها را برای امتحانات، آماده کند. همچنین کاربران می‌توانند از طریق چت‌بات، از کتابخانه محتوای خان آکادمی هم بهره بگیرند.

البته چت‌بات خان آکادمی در نهایت نتوانست با موفقیت چندانی همراه شود؛ زیرا در انجام پردازش‌های ساده‌ای مثل ریاضیات پایه، اشتباهاتی را از خود نشان می‌داد. اما به نظر می‌رسد که مدل‌های اخیر هوش مصنوعی، دیگر چنین مشکلاتی ندارند و می‌توان روی آنها برای آموزش به مخاطبین، حساب باز کرد. در سوی دیگر نظرسنجی‌ها نشان‌می‌دهد که معلمان و مدرسین همچنان به ابزارهای مبتنی‌بر هوش مصنوعی بدبین هستند و آسیب‌های ناشی از آنها را بیشتر از فواید احتمالی می‌دانند؛ پس پذیرش سرویس‌های مشابه در آینده نزدیک، احتمالاً با مقاومت همراه خواهد بود.

منبع خبر "دیجیاتو" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.