رواج خوردن آبگوشت میش ‌ماهی در تهران

اقتصادنیوز شنبه 17 آذر 1403 - 06:47
اقتصادنیوز: روزنامه اطلاعات شانزدهم آذرماه 1354 خبر داد که خوردن آبگوشت میش ‌ماهی رایج شده است.

به گزارش اقتصادنیوز، شانزدهم آذر 1354، روزنامه اطلاعات در لابه‌لای صفحات خود خبر تا حدودی عجیبی را منتشر کرد؛ خوردن آبگوشت میش‌ ماهی رایج شد. در ابتدای این گزارش آمده که آبگوشت میش ماهی به‌قدری به مذاق تهرانی‌ها خوش آمده که در بسیاری از خانواده‌ها این غذای جدید جزو صورت هفتگی غذاهای خانواده شده است.

در متن گزارش روزنامه اطلاعات آمده است: «آبگوشت میش ماهی به‌قدری به مذاق تهرانی‌ها خوش آمده که در بسیاری از خانواده‌ها این غذای جدید جزو صورت هفتگی غذاهای خانواده شده است.

آبگوشت میش ماهی را فروشندگان ماهی در تهران رواج داده‌اند. گوشت میش ماهی تاحد زیادی با گوشت گوسفند تشابه مزه و طعم دارد ولی قهوه‌چی‌ها تاکنون زیر بار پختن دیزی آبگوشت میش ماهی نرفته‌اند. معروف‌ترین ماهی‌فروش خیابان اسلامبول که تغییر شغل داده و اکنون راهنمای حج شده است در گفتگو با خبرنگار ما گفت که به‌علت نبودن ماهی شمال، ماهی‌فروشی را رها کرده است. این شخص افزود: دیگر فروش مرغ و ماهی و دیگر پرندگان در خیابان اسلامبول کسب نان و آبداری نیست. در این خیابان فروشندگان ماهی یا باید قاچاق بفروشند یا پیشخوان را جمع‌آوری کرده و به خریدار جواب منفی بدهند. فروش ماهی قاچاق خالی از دردسر نیست و کسی که ماهی قاچاق دارد باید مدام با ماموران درگیر شود. علاوه براین بسیاری از مردم به خوردن گوشت انواع ماهی‌های جنوب عادت کرده‌اند و با میش ماهی آبگوشت می‌پزند.».

11

22

 

 

 

 

منبع خبر "اقتصادنیوز" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.