مهم‌ترین اقدامات دولت وفاق در ۱۰۰ روز، از زبان معاون اجرایی رئیس جمهوری

خبرگزاری ایسنا شنبه 17 آذر 1403 - 15:18
معاون اجرایی رئیس جمهوری در خصوص عملکرد ۱۰۰ روزه‌ی دولت وفاق گفت: افزایش ۱۸ میلیون متر مکعبی تولید گاز، افزایش ۶ میلیون لیتری تولید بنزین، افزایش ۸ میلیون لیتری تولید گازوئیل، آزادی دانشجویانی که صرفا بخاطر اعتراض دستگیر شده بودند، دیپلماسی فعال، قراردادن مدیریت کشور برروی ریل عقلانیت و خردورزی، برگزاری جلسات متعدد با نخبگان و دانشمندان، راه‌اندازی کریدورهای مختلف از جمله زاهدان، بصره-شلمچه، خط شمال و... از جمله مهم‌ترین اقدامات دولت وفاق در ۱۰۰ روز ابتدایی تشکیل دولت بود.

محمدجعفر قائم پناه روز شنبه ۱۸ آذر در آئین گرامیداشت روز دانشجو در تالار وحدت دانشگاه تبریز اظهار کرد: دانشگاه تبریز یکی  از اصلی‌ترین و مهم‌ترین دانشگاه‌هایی بود که قبل از انقلاب جنبش دانشجویی کشور را رقم میزد و من افتخار می‌کنم که بهترین سال‌های عمرم را در این دانشگاه و این شهر سپری کردم.

وی با بیان اینکه تبریز و دانشگاه تبریز مظهر حریت، آزادگی، مردانگی، غیرت و عاشورا است‌، افزود: تشکل‌های دانشجویی می‌توانند منشاء خیر و تحول باشند و همین شما دانشجویان هستید که در آینده مسئولیت خواهید گرفت.

قائم پناه با اشاره به نقش رئیس جمهور دکتر پزشکیان در جنبش‌های دانشجویی تبریز گفت: دکتر پزشکیان از همان ایام جوانی و دانشجویی، دغدغه‌ی مردم را داشت و تمام فکر و ذکرش ساخت ایران اسلامی بود که در آن آزادی و عدالت علوی برپا باشد.

وی، در واکنش به حواشی برخی از دانشجویان حاضر در جلسه گفت: همه‌ی مسئولان به غیر از امام راحل و رهبر معظم انقلاب در به وجود آمدن وضعیت فعلی کشور نقش داریم اما آیا عدم حضور ۵۰ درصد از مردم در پای صندوق انتخابات هم تقصیر دکتر پزشکیان است؟ همین دکتر پزشکیان که ۲۵ سال نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی بود، توسط شورای نگهبان رد صلاحیت شد. 

معاون اجرایی رئیس جمهوری با بیان اینکه وفاق یعنی کل ایران برای همه‌ی ایرانیان، خاطرنشان کرد: آیا مقصر تورم ۳۵ درصدی، ناترازی ۱۷ هزار مگاواتی برق، ۰.۴۳ درصد بودن شاخص عدالت، رشد اقتصادی ۳ درصد در طول ۴۳ سال، افزایش زندانیان کشور از ۱۵ هزار در اول انقلاب به ۲۰۰ هزار زندانی فعلی و... نیز دکتر پزشکیان است؟

قائم‌پناه در خصوص گمانه‌زنی‌ها در ارتباط با افزایش قیمت بنزین نیز گفت: روزانه ۱۵۰ میلیون لیتر بنزین در ایران مصرف و حدود ۴ میلیارد دلار در سال صرف هزینه‌ی واردات بنزین می‌شود و ما روزانه ۶ هزار میلیارد تومان پول ملت را وارد باک ماشین‌ها می‌کنیم که باید این مشکل حل شود.

وی در ارتباط با بحث فیلترینگ نیز اظهار کرد: آموزش، سلامت و امنیت، سه وظیفه‌ی اصلی دولت است اما ما نباید قوانینی را وضع کنیم که موجب توسری خوردن زنان و دختران ایرانی شود. درحال حاضر فیلترینگ فضای مجازی موجب نارضایتی حدود ۶۰ درصد از مردم شده است و حدود ۲۰ همت از پول مردم صرف خرید وی پی ان می‌شود. درحالیکه رهبر انقلاب بر قانون‌مند کردن فضای مجازی تاکید کرده‌اند نه فیلترینگ آن.

به گزارش ایسنا، نمایندگان تشکل‌های جامعه‌ی اسلامی دانشجویان، بسیج دانشجویی، انجمن اسلامی آرمان‌خواه، کانون‌های فرهنگی هنری، شورای صنفی و رفاهی و هیئات دانشجویی به بیان مطالبات خود در موضوعات مختلف پرداختند.

انتهای پیام 

منبع خبر "خبرگزاری ایسنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.