دکتر محمدحسین زارعزاده با بیان این که تاریخچه تشکیل بسیج جامعه پزشکی به دوران دفاع مقدس و اعزام پزشکان به جبههها برای درمان مجروحان جنگی بازمیگردد، اظهار کرد: در حال حاضر نیز فعالیتهای جهادی عمدتاً در قالب طرح شهید رهنمون در حال اجراست. در این طرح، خدمات درمانی شامل ویزیت، غربالگری بیماریهای مختلف، معاینات تخصصی و فوق تخصصی، انجام اعمال جراحی، ارائه مشاورههای تغذیه، روانشناسی و خدمات آزمایشگاهی، دارویی و دندانپزشکی به مردم در مناطق کمتر برخودار ارائه میشوند.
وی افزود: حدود 200 هزار نفر از همکاران سلامت عضو بسیج جامعه پزشکی هستند که در برنامههای محرومیتزدایی و ارائه خدمات درمانی به مردم مناطق کمبرخوردار با مشارکت و فعالیت دارند و در زمان حاضر بیش از 1000 گروه جهادی در حال ارائه خدمات درمانی رایگان به مردم هستند.
رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی ادامه داد: این خدمات به صورت مستمر در حال جریان است و متناسب با برنامهها و مناسبتها ممکن است میزان ارائه این خدمات بیشتر شود، برای مثال در پیادهروی اربعین تعداد زیادی از همکاران در مواکب حضور پیدا و به زائران خدمت ارائه میکنند.
وی با اشاره به میزان خدمات درمانی ارائه شده در سال گذشته توسط اعضای بسیج جامعه پزشکی تصریح کرد: در سال 1402 بیش از 53 بیمارستان صحرایی در مناطق کم برخوردار دایر شد و بیش از 6 میلیون و 420 هزار خدمت درمانی اعم از ویزیت و خدمات درمانی ذکرشده را به هموطنان ارائه کردهایم.