یادواره شهدای «مهندسی رزمی و تخریب» غرب کشور در کرمانشاه برگزار می‌شود

خبرگزاری ایسنا یکشنبه 18 آذر 1403 - 14:42
فرمانده قرارگاه منطقه‌ای نجف اشرف نیروی زمینی سپاه از برگزاری یادواره شهدای مهندسی رزمی و تخریب غرب کشور ۲۱ آذر به میزبانی کرمانشاه خبر داد.

به گزارش خبرنگار ایسنا، سردار محمدنظر عظیمی، امروز(۱۸ آذر) در جمع خبرنگاران، با اشاره به برنامه‌ریزی برای برگزاری کنگره شهدای مهندسی رزمی و تخریب کشور، اظهار کرد: در راستای برگزاری این کنگره، برگزاری یادواره‌های منطقه‌ای در کشور برنامه‌ریزی شده که اولین یادواره منطقه‌ای با حضور خانواده‌های شهدای مهندسی رزمی و تخریب سه استان غربی کشور توسط قرارگاه نجف اشرف سپاه در کرمانشاه برگزار خواهد شد.

عظیمی با بیان اینکه یادواره شهدای مهندسی رزمی و تخریب غرب کشور صبح روز ۲۱ آذر در مجموعه فرهنگی آیه‌ها کرمانشاه برگزار خواهد شد، افزود: این یادواره شهدا با حضور خانواده‌های شهدای مهندسی رزمی و تخریب استان‌های کرمانشاه، ایلام و همدان برگزار خواهد شد.

فرمانده قرارگاه منطقه‌ای نجف اشرف نیروی زمینی سپاه گفت: میهمان ویژه این مراسم سردار علی شادمانی معاون هماهنگ کننده قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا(ص)خواهد بود.

عظیمی با بیان اینکه در سه استان کرمانشاه، ایلام و همدان ۶۴۱ شهید مهندسی رزمی و تخریب شناسایی شده، گفت: ۴۵۳ شهید متعلق به استان همدان، ۱۶۸ شهید متعلق به استان کرمانشاه و ۲۰ شهید ایلامی هستند.

وی در ادامه با بیان اینکه آنچه امروز داریم مرهون فداکاری شهدا از همه اقشار است، گفت: باید جامعه خصوصا جوانانمان را با شهدا آشنا کرده و از این طریق فرهنگ ایثار و شهادت را به جامعه منتقل کنیم که برگزاری یادواره‌های شهدا گام مهمی در جهت معرفی شهدا به مردم به خصوص جوانان است.

عظیمی در ادامه با بیان اینکه شهدای تخریب‌چی جزو فداکارترین و گمنام‌ترین شهدای دوران دفاع مقدس هستند، افزود: شهدای مهندسی رزمی و تخریب جزو شهدایی بودند که هم حساسیت بالایی در انجام وظیفه داشته و هم به شدت در معرض خطر بودند. این شهدا در صحنه‌های رزم در احداث مواضع دفاعی، سنگرها و جاده‌ها نقش آفرینی کرده و تاثیر بسیاری در جبهه‌ها و عملیات‌های دوران دفاع مقدس داشتند.

وی با بیان اینکه نیروهای مهندسی مقدمات نبرد با دشمن را فراهم می‌کردند، گفت: اگر تلاش این عزیزان نبود، در مدیریت جنگ در دوران دفاع مقدس با چالش‌های جدی مواجه می‌شدیم.

وی در ادامه با بیان اینکه توان رزمندگان بعد از دوران دفاع مقدس در خدمت سازندگی کشور قرار گرفت، گفت: از سال دوم یا سوم بعد از پذیرش قطعنامه کار مین‌زدایی میادین مین توسط نیروهای تخریب‌چی شروع شد، به نحوی که در استانهای کرمانشاه و ایلام حدود ۵۰۰ هزار هکتار از اراضی آلوده به مین توسط نیروهای تخریب‌چی پاکسازی شد که در جریان این پاکسازی‌ها تعداد زیادی از نیروها شهید و یا جانباز شدند.

 عظیمی با بیان اینکه سالهاست از توان رزمندگان در حل مشکلات و بحران های کشور از مسائل جزیی گرفته تا مسائل کلان مدیریتی در حوزه های مختلف راه‌سازی، سدسازی و مباحث انرژی استفاده می‌شود، یادآور شد: امروز در حالی در کشور پل‌های چندکیلومتری و بعضا چندطبقه توسط متخصصان داخلی ساخته می‌شود که قبل از انقلاب در تهران به عنوان پایتخت کشور تنها چند پل فلزی آن هم توسط خارجی ها ساخته شده بود.

 وی ادامه داد: شاید اگر قرارگاه خاتم الانبیاء و قرارگاه امام حسن مجتبی(ع) در اجرای خیلی از پروژه‌ها در کشور ورود نمی کردند، هزینه تمام شده این پروژه‌ها چندین برابر می‌شد و خیلی از پروژه ها اصلا انجام نمی‌شد.

انتهای پیام

منبع خبر "خبرگزاری ایسنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.