به گزارش تابناک حجت الاسلام محسنی اژه ای در ادامه سفر به کرمانشاه طی سخنانی در نشست با فعالین اقتصادی،دست اندرکاران شرکت های دانش بنیان و بازرگانان ،اظهار کرد: اگر قبول داریم بخش خصوصی باید به میدان بیاید و بعضی مشکلات را حل کند باید در تعامل با آنها بازنگری کنیم، آنچه تا امروز بوده خوب نبوده و اشکال داشته است.
وی افزود: باید میان کسی که عالمانه و عامدانه مرتکب فساد میشود با فردی که به سبب مدیریتِ ضعیف و یا سلسله مسائلی خارج از اراده، زمین میخورد، تفاوت قائل بود؛ در اینجا شما فعالان اقتصادی به ما در قوه قضاییه کمک کنید تا بتوانیم تمییز و تفکیک قائل شویم میان فردی که با هدف سودجویی، مرتکب فساد شده، با فردی که بهواسطه سلسله مسائلی خارج از ارادهاش، زمین خورده است. حتی ممکن است یک فعال و کارآفرین اقتصادی برای نخستین بار، بهواسطه سلسله مسائلی به وادی تخلف و ارتکاب جرم بیفتد؛ در اینجا شما فعالان اقتصادی به همصنف خود کمک کنید تا در صدد اصلاح و جبران برآید؛ قطعاً ما نیز در رسیدگی به پرونده فرد خاطی و مجرم، این مهم را مد نظر قرار میدهیم.
قاضیالقضات گفت: شما فعالان اقتصادی اگر کار همصنفتان به دستگاه قضایی و یا دستگاه نظارتی افتاد، بیتفاوت نباشید و بیایید و پرونده او را پیگیری کنید و از خدمات و محاسن فعالیتهای او بگویید؛ قطعاً ما نیز در اثنای رسیدگی به خطاهای او، به خدمات و محاسن او نیز توجه میکنیم. نباید اینگونه باشد که یک کارگاه یا بنگاه اقتصادی و تولیدی بالغ بر ۶ سال تعطیل باشد؛ شما فعالان اقتصادی به ما برای احیای این واحدها کمک کنید.
وی خاطرنشان کرد: توصیه من به همه شما فعالان اقتصادی آن است که به هیچکس باج و پول بیوجه ندهید؛ شاید بدینواسطه کارتان پیش نرود اما مطمئن باشید که در صورت ارتکاب چنین کاری با مشکلات عدیدهای مواجه میشوید.
حجت الاسلام اژه ای با اشاره به اینکه خودمان به خودمان رحم کنیم، هم خدا کمک میکند و هم وضع بهتر میشود، تصریح کرد:رقابت ظالمانه انجام میدهیم تا طرف را هرطور شده زمین بزنیم و دستگاههای نظارتی دقت کنند که رقبا همدیگر را با دست آنها زمین نزنند.
رئیس قوه قضاییه در پایان افزود:به جای اینکه دیگران روی ما نظارت کنند، خودمان خودکنترلی داشته باشیم و به این جلسات اکتفا نکنیم و ارتباط روشنتری باهم بگیریم. آمادهام با هم ارتباط بیشتری داشته باشیم، سازوکار آن را مشخص کنیم.