به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از کوالالامپور، این رویداد بستری برای تبادلات اقتصادی و فرهنگی میان ملتها به شمار میرود و گامی مهم در مسیر گسترش همکاریهای چندجانبه میان اقتصادهای نوظهور جهان است.
جمهوری اسلامی ایران نیز با به اشتراک گذاشتن توانمندیهای اقتصادی و صنعتی خود به گسترش تعاملات در زمینههایی نظیر انرژی، فناوری و صنایع دستی پرداخته است.
به گفته رایزن فرهنگی ایران در تایلند، کشورمان با سه غرفه، نقش پررنگی در معرفی ظرفیتهای تاریخی، فرهنگی و اقتصادی خود ایفاء کرده است.
مهدی زارع افزود: غرفه اصلی ایران با نمایش صنایع دستی منحصربهفرد، کالاهای صادراتی برجسته و جاذبههای گردشگری غنی توجه بازدیدکنندگان را جلب کرده است.
وی با اشاره به اینکه بخشی از نمایشگاه به معرفی جاذبههای گردشگری کشورمان اختصاص دارد تصریح کرد: یکی از بخشهای جذاب غرفه ایران، نمایشگاه محصولات صادراتی شامل صنایع دستی، زعفران، پسته ولبنیات است که با استقبال تجار و سرمایهگذاران بینالمللی مواجه شده است.
رایزن فرهنگی کشورمان خاطرنشان کرد: غرفههای کشورمان بستری مناسب را برای ایجاد همکاریهای تجاری جدید میان ایران و سایر کشورهای عضو بریکس فراهم آورده است.
حضور ایران در این نمایشگاه، فرصتی طلایی برای معرفی تاریخ کهن، میراث فرهنگی غنی و ظرفیتهای اقتصادی است.
نمایشگاه بریکس تایلند با حضور چند کشور آسیایی به مدت پنج روز صبحها و عصرها برای بازدید علاقمندان در بانکوک برپاست.
نمایش صنایع دستی، موسیقی و هنرهای محلی کشورهای عضو، فرصتی برای شناخت بهتر و درک عمیقتر فرهنگها ایجاد کرده است.