جوجه ریزی مرغ گوشتی در استان قم ۲۰ درصد افزایش یافته است

خبرگزاری مهر جمعه 23 آذر 1403 - 21:44
قم- رییس سازمان جهاد کشاورزی استان قم با بیان اینکه جوجه ریزی مرغ گوشتی در استان قم ۲۰ درصد افزایش یافته افزود: قم در این بخش در ماه های اخیر جز استان های سبز بوده است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا حاجی رضا در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: هر هفته بین ۷ تا ۱۰ تن گوشت منجمد در استان قم با قیمت ۳۰۰ تا ۳۲۰ هزار تومان توزیع می‌شود که این امر در راستای کنترل و ثبات قیمت در بازار انجام می‌شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قم گفت: در حال حاضر ۲۱۲ واحد مرغداری گوشتی واحد پروانه با ظرفیت حدود ۴۳۵ قطعه در استان قم مشغول فعالیت هستند.

وی با بیان اینکه جوجه ریزی مرغ گوشتی در استان قم ۲۰ درصد افزایش یافته افزود: استان قم در این بخش در ماه‌های اخیر جز استان‌های سبز بوده است.

وی عنوان کرد: در راستای تأمین مرغ گرم، از استان‌های شمالی و همجوار واردات داریم که ذخیره سازی لازم بر اساس نیازهای استان قم صورت می‌گیرد و در زمینه توزیع مرغ منجمد نیز محدودیتی وجود ندارد.

وی افزود: در حال حاضر مشکلی در تأمین مرغ در استان قم نداریم و مرغ گرم با قیمت هر کیلو ۸۸ تا ۹۰ هزار تومان به فروش می‌رسد.

منبع خبر "خبرگزاری مهر" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.