داور داوردان در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: این پایگاه به عنوان یک مرکز ترویجی آموزشی، به کشاورزان روستایی کمک خواهد کرد تا با بهرهگیری از فناوریهای نوین و روشهای مدرن کشاورزی، تولیدات خود را بهبود بخشند.
مدیر جهادکشاورزی سرعین با اشاره به اهمیت کشاورزی دیم در تأمین امنیت غذایی و معیشت کشاورزان، تصریح کرد: هدف از راهاندازی این پایگاه، ایجاد بستری مناسب برای تبادل دانش و تجربیات بین کشاورزان و محققان است.
وی افزود: این مرکز به کشاورزان کمک میکند تا با استفاده از روشهای علمی و به روز، به بهینهسازی تولیدات خود بپردازند و از خسارات ناشی از تغییرات اقلیمی جلوگیری کنند.
داوردان در ادامه افزود: پایگاه نوآوری شامل کشت ارقام جدید محصولات زراعی دیم برای نفوذپذیری دانش نوین به عرصه تولید با همکاری مرکز تحقیفات کشاورزی ومنابع طبیعی، معاونت بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی استان اردبیل، کشاورزان میتوانند در این پایگاه از مشاورههای تخصصی در زمینه نفوذپذیری ارقام جدید و اصلاح شده با پتاسیل عملکرد بالا در محصولات زراعی دیم از جمله گندم، جو، عدس، نخود و ماشک بهره مند شوند. همچنین، برگزاری دورههای آموزشی و کارگاههای تخصصی برای ارتقاء مهارتهای کشاورزانی که به دیمکاری مشغول هستند، در برنامههای این پایگاه پیشبینی شده است.
مدیر جهادکشاورزی سرعین با بیان اینکه این پایگاه نوآوری میتواند تأثیر قابل توجهی بر اقتصاد کشاورزان شهرستان داشته باشد، خاطرنشان کرد: «با افزایش تولید و کیفیت محصولات دیم، نه تنها درآمد کشاورزان افزایش مییابد، بلکه اشتغالزایی نیز در منطقه بهبود خواهد یافت.»
داوردان در ادامه گفت: ایجاد پایگاه های نوآوری با همکاری ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در قالب طرح جهش تولید در دیمزارها اجرایی شده است.
مدیر جهادکشاورزی شهرستان سرعین از تمامی کشاورزان دعوت کرد تا با حضور فعال در این پایگاه و استفاده از خدمات آن، گامهای مؤثری در راستای بهبود تولیدات کشاورزی و توسعه پایدار منطقه بردارند.
انتهای پیام