«لیلا عطا زاده» در گفت و گو با خبرنگار ایسنا افزود: بیش از ۶۰ درصد اطلاعات بهره بردارن غیر ساکن ثبت شده که البته با همکاری دو جانبه جهاد کشاورزی و اداره امور عشایر شهرستان در حال شناسایی و ثبت کل بهره بردارن غیر ساکن هستیم.
وی با اشاره به اینکه تمام آبادی های شهرستان به جز تعداد محدودی سرشماری شده اند، ادامه داد: اطلاعات تمام مناطق کوهستانی و صعب العبور شهرستان گچساران در روزهای شروع سرشماری کشاورزی جمع آوری و ثبت شد تا با توجه بارش های پیش رو در اواخر طرح با مشکل روبرو نشویم.
عطا زاده خاطرنشان کرد: این سرشماری شامل فعالیت های محصولات سالانه آبی و دیم (زراعت) محصولات دائمی (باغ و قلمستان) پروش دام سبک و سنگین، کشت گلخانه ای، پرورش ماهی یا میگو های خوراکی، پرورش زنبور عسل، کرم ابریشم و طیور به روش سنتی می شود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان گچساران تصریح کرد: سعی بر این است که اطلاعات تمام بهره برداران ساکن هر آبادی در محل سکونت و بهره برداران غیر ساکن با تماس تلفنی جمع آوری شود.
وی تاکید کرد: بهره برداران کشاورزی در صورت جا ماندن از سرشماری تا تاریخ ۲۶ ام آذر و در صورت تمدید تا آخر طرح میتوانند به ستاد سرشماری کشاورزی فرمانداری شهرستان گچساران مراجعه کنند و اطلاعات مورد نظر را جهت ثبت در سامانه ارائه دهند.
انتهای پیام