طرح ممتاز بانک تجارت؛ پنج حقیقت از پشت‌پرده وام ۳۰۰ میلیونی

فرارو شنبه 24 آذر 1403 - 22:42
متقاضی که خواستار دریافت وام ۳۰۰ میلیونی بعد یک ماه سپرده‌گذاری است، گاهی باید یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان نزد بانک گرو بگذارد

فرارو- طرح ممتاز بانک تجارت مثل سایر وام‌های فوری از مسیر سپرده‌گذاری عبور می‌کند. متقاضی باید بین یک ماه تا یک سال پولی را در بانک تجارت بخواباند و نهایتا بسته به مدت زمان بازپرداخت، درصدی از اصل پولش را به‌عنوان تسهیلات دریافت کند. به‌عنوان مثال متقاضی که خواستار دریافت وام ۳۰۰ میلیونی بعد یک ماه سپرده‌گذاری است، گاهی باید یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان نزد بانک گرو بگذارد. طرح ممتاز بانک تجارت با ارئه چک و سفته و ضامن به متقاضیان حقیقی تعلق می‌گیرد و زمانی شامل حال صنوف دارنده پایانه‌های فروشگاهی می‌شود که مجوز‌های صنفی و ضمانتی متناسب با مبلغ تسهیلات ارائه شود. 

طرح ممتاز بانک تجارت چیست؟

طرح ممتاز بانک تجارت به سه شکل مختلف می‌تواند برای متقاضیان این بانک منجر به دریافت وام شود. روش اول همان وام ۳۰۰ میلیونی است که در قالب طرح قرض‌الحسنه پرداخت می‌شود و در خیلی از بانک‌های کشور رواج پیدا کرده است. در این شیوه به رسم تسهیلات قرض‌الحسنه، به‌جز کارکرد چهار درصدی خبری از سود بانکی نیست و این وسط سروشکل سپرده‌گذاری، عدد و رقم وام متقاضی را تعیین می‌کند. روش دوم تسهیلات مرابحه با سود ۲۳ درصد است و روش سوم تسهیلات مرابحه با سود ۱۴ درصد. 

مبلغ طرح ممتاز بانک تجارت

وام ۳۰۰ میلیونی بانک تجارت یکی دیگر از تسهیلات قرض‌الحسنه بانک‌های کشور است. احتمالا تا الان اسم طرح مهربانی بانک ملی به‌گوشتان خورده باشد. دقیقا مشابه این تسهیلات، اشخاص حقیقی یعنی امثال من و شما امکان دریافت تسهیلات تا سقف ۳۰۰ میلیون تومان را پیدا می‌کنند که این عدد برای صنوف دارنده پایانه‌های فروشگاهی به ۷۵۰ میلیون تومان ارتقا پیدا می‌کند.

طرح ممتاز بانک تجارت در قالب تسهیلات مرابحه که با سود ۱۴ یا ۲۳ درصد تعلق می‌گیرد، قاعدتا بیشتر می‌شود. در این حالت متقاضیان حقیقی می‌توانند روی تسهیلات ۵۰۰ میلیونی حساب باز کنند، اما برای صنوف دارنده پایانه‌های فروشگاهی به پنج میلیارد تومان می‌رسد. فراموش نکنید طرح ممتاز بانک تجارت بیشتر از هر چیز دیگری وابسته به ضرایب است و عدد نهایی ضریب، کم‌وکیف داستان را تعیین می‌کند. 

طرح ممتاز بانک تجارت؛ اهمیت ضرایب

ضرایب تسهیلات طرح ممتاز بانک تجارت که مشخص می‌کند متقاضی چند درصد از مبلغ سپرده‌گذاری را می‌تواند تبدیل به وام کند، به دو عامل بستگی دارد؛ اول مدت زمان سپرده‌گذاری مشتری و دوم مدت زمان بازپرداخت اقساط. 

طرح ممتاز بانک تجارت؛ پنج حقیقت از پشت‌پرده وام ۳۰۰ میلیونیطرح ممتاز بانک تجارت مثل سایر وام‌های فوری از مسیر سپرده‌گذاری عبور می‌کند

ضرایب تسهیلات طرح ممتاز بانک تجارت با افزایش زمان سپرده‌گذاری متقاضی افزایش پیدا می‌کند و در طرف مقابل هر چقدر مدت زمان بازپرداخت اقساط کمتر باشد، ضرایب تسهیلات طرح ممتاز ارتقا پیدا می‌کند. 

مثلا متقاضی که فقط بعد یک ماه سپرده‌گذاری، خواستار دریافت تسهیلات قرض‌الحسنه با ۳۶ ماه مهلت بازپرداخت است، با ضریب شش درصد به وام می‌رسد. در طرف مقابل اگر متقاضی ۱۲ ماه سپرده‌گذاری کند و حاضر باشد فقط ظرف ۱۲ ماه برای بازپرداخا اقساط دست‌به‌کار شود، با ضریب ۲۴۰ درصدی رو‌به‌رو می‌شود. 

ضرایب تسهیلات طرح ممتاز بانک تجارت در حالت تسهیلات مرابحه با سود ۱۴ یا ۲۳ درصد نیز با همین فرمول محاسبه می‌شود.

اقساط طرح ممتاز بانک تجارت

وام ۳۰۰ میلیونی بانک تجارت در زودترین حالت ممکن به‌کسی تعلق می‌گیرد که یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان را برای یک ماه نزد بانک نگه دارد. تازه به شرطی که متقاضی بتواند فقط ظرف ۱۲ ماه برای بازپرداخت اقساط دست به کار شود. 

اقساط وام ۳۰۰ میلیونی بانک تجارت در این شیوه به ماهی ۲۷ میلیون و ۲۷۲ هزار تومان می‌رسد. به گزارش فرارو، حالا اگر متقاضی برای دسترسی به ۳۰۰ میلیون موردنظر، ۱۲ ماه بتواند دندان روی جگر بگذارد، فقط به اندازه ۱۲۵ میلیون تومان بابت سپرده‌گذاری احتیاج خواهد داشت. در این حالت ضریب تسهیلات از ۲۰ به ۲۴۰ درصد می‌رسد. 

شرایط دریافت وام طرح ممتاز بانک تجارت

طرح ممتاز بانک تجارت علاوه بر نیاز به سپرده‌گذاری برای دریافت تسهیلات، شرایط خاص خودش را دارد. باوجود انواع و اقسام تبلیغاتی که برای دریافت وام ۳۰۰ میلیونی به‌چشم می‌خورد، طرح ممتاز بانک تجارت از مسیر ضامن و وثیقه می‌گذرد. 

طرح ممتاز بانک تجارت زمانی شامل حال متقاضیان حقیقی می‌شود که بتوانند با چک و سفته و ضامن معتبر برای دریافت تسهیلات اقدام کنند. از طرفی صنوف دارای پایانه‌های فروشگاهی با ارائه مجوز‌های صنفی و ضمانت‌های متناسب با مبلغ تسهیلات می‌توانند روی وام پنج میلیاردی حساب باز کنند.

منبع خبر "فرارو" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.