طرح تضمین کیفیت آبزیان و رهگیری محصولات شیلاتی هرمزگان آغاز شد

خبرگزاری مهر یکشنبه 25 آذر 1403 - 13:01
بندرعباس-مدیرکل شیلات هرمزگان با اشاره به نقش مصرف فرآورده‌های پروتئینی سالم از جمله ماهی در تامین سلامت جامعه گفت: اجرای طرح تضمین کیفیت آبزیان با هدف سلامت آبزیان در هرمزگان آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سعید بارانی اظهار کرد: با اجرای طرح تضمین کیفیت آبزیان در بحث رعایت مسائل بهداشتی آبزیان صید شده، مدیریت صید، آمار صید و گونه‌های صید شده نظارت دقیق‌تری انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه این طرح با همکاری اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان به مرحله اجرا درآمده است، ادامه داد: ابتدا فعالیت بنادری که مدیریت آنها واگذار شده در اولویت صدور پروانه بهداشتی هستند.

مدیرکل شیلات هرمزگان بر لزوم حمایت از این طرح تأکید کرد و گفت: صنعت شیلات باید در چارچوب ضوابط ملی و بین‌المللی، از نظر بهداشتی و کیفیت محصول، مورد تأیید قرار گیرد تا بتواند در بازارهای داخلی و خارجی رقابت کند.

بارانی تولید پایدار پروتئین دریایی؛ ارزش تغذیه‌ای آبزیان و توانایی این صنعت در سازگاری با شرایط متغیر اقلیمی را سه عامل مهم در تأمین پروتئین دریایی عنوان کرد.

بارانی به تعیین تقویم زمانی تولید میگوی پرورشی برای سال زراعی ۱۴۰۳ اشاره کرد و افزود: برنامه‌ریزی هر چه بهتر تأمین و تولید خوراک استاندارد و بهداشتی میگو، پیگیری تأمین مولد خوب و با کیفیت و عاری از بیماری، پیگیری رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و فنی در مزارع و مراکز تکثیر میگو توسط بخش خصوصی، ایجاد هماهنگی بیشتر بین تولیدکنندگان و دستگاه‌های متولی در راستای رفع موانع تولید از اهم برنامه‌های شیلات استان برای سال زراعی پیش رو است.

وی با اشاره به اینکه تأمین مولد سالم و با کیفیت می‌تواند باعث تولید ایمن و پایدار شود، گفت: همچنین تأمین خوراک خوب و مغذی برای آبزیان از اهمیت ویژه و خاصی در صنعت تکثیر و پرورش آبزیان به ویژه میگوی پرورشی برخوردار است.

وی با تاکید بر توصیه‌های لازم برای جلوگیری از بروز بیماری‌ها، افزود: ذخیره‌سازی بچه میگو برای سال ۱۴۰۳ از ۲۰ بهمن ماه سال جاری آغاز و تا پایان مردادماه سال آینده ادامه خواهد داشت.

مدیرکل شیلات هرمزگان با اشاره به اینکه رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و فنی تکثیر و پرورش میگو بی شک در درجه اول به نفع خود بهره برداران و مزرعه داران است، بر رعایت آن‌ها و ارتقای مدیریتی در مزارع پرورش میگو تاکید کرد.

وی بررسی روند ذخیره‌سازی بچه میگو، تراکم ذخیره‌سازی طبق الزامات فنی و بهداشتی، برگزاری جلسات مستمر با پرورش دهندگان در راستای کنترل و رعایت الزامات بهداشتی مزارع پرورش میگو و حضور کارشناس فنی شیلات در روز ذخیره‌سازی بچه میگو در مزارع را ضروری دانست.

منبع خبر "خبرگزاری مهر" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.