ضرورت ورود شرکت‌های دانش بنیان به حوزه انرژی

خبرگزاری ایسنا یکشنبه 25 آذر 1403 - 13:13
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری چهارمحال و بختیاری با اشاره به لزوم ورود شرکت‌های دانش بنیان در حوزه انرژی، تصریح کرد: باید شرکت‌های دانش بنیان بتوانند با ایجاد شرایط خاصی، به کاهش مصرف کمک کنند.

ملک‌محمد قربانپور امروز ۲۵ آذرماه در حاشیبه بازدید از شرکت گاز چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: لازم است از سبد مصرفی خود حداکثر استفاده را داشته باشیم تا شرایط استان حفظ شود و بتوانیم به تولید ادامه دهیم، این شرایط گذراست ولی آنچه وجود دارد باید تدبیر اساسی اندیشیده شود.

وی با اشاره به اینکه شرایط موجود در چهارمحال و بختیاری به گونه‌ای است که یکی از بهترین مناطق برای تولید انرژی‌های نو، برق‌آبی و ... است، افزود: اگر انرژی‌های نو به اندازه کافی در سطح استان پراکندگی داشت مشکل برق نداشتیم، گرچه باید به یکدیگر کمک کنیم تا دوران گذار طی شود، نه اینکه پس از گذر از این دوران مجدد به گذشته برگردیم.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: در حقیقت باید از دل تهدیدات و شرایطی که ایجاد می‌شود از فرصت‌ها استفاده کنیم، از طرفی دستگاه‌های متولی انرژی و تولید با رسانه‌ها نشست داشته باشند و نظرات آن‌ها را جویا شوند، بنابراین باید تبیین مسائل از طریق رسانه‌ها و فضای مجازی صورت گیرد.

قربانپور به بحث فرهنگ‌سازی اشاره کرد و گفت: فرهنگ‌سازی از موضوعاتی است که باید همیشه به آن پرداخته شود، البته در کنار آن بحث آموزش است، یعنی اکنون که بحث کاهش مصرف را بیان می‌کنیم باید نوع و چگونگی مصرف مشخص شود، بنابراین باید به کوچک‌ترین تا بزرگ‌ترین وجه آموزش ورود پیدا کنیم که بخشی از کار مربوط به متولیان تولید و بخشی مربوط به متولیان حوزه انرژی است که باید برای این موضوع برنامه‌ریزی شود.

وی بیان کرد: لازم است بحث فرهنگسازی در کارگروه‌های اجتماعی و فرهنگی مطرح شود اما به صورت مشخص دو دستگاه تاثیرگذار از جمله آموزش و پرورش استان با سطح گستردگی بالا و دانشگاه ها و مراکز فرهنگی از جمله اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی می‌توانند در این خصوص تاثیرگذار باشند، زیرا اعتقاد داریم حتی اگر آموزش‌ها در حوزه‌های خانگی، صنعت، کشاورزی و سایر بخش‌ها برای سال آینده نمود پیدا کند، شاید اثر آن میان‌مدت یا طولانی مدت باشد، اما قطعا تاثیرگذار است.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: همانطور که در بخش خانگی برای گاز، برق و آب مشوق‌هایی ارائه می‌کنیم، ممکن است متولیان تولید یا حتی بخش انرژی مشوق هایی داشته باشند که باید ارائه شوند، یعنی باید میان کسانی که در شرایط بحران همراهی می‌کنند با کسانی که همراه نیستند تفاوت باشد.

قربانپور با اشاره به لزوم ورود شرکت‌های دانش بنیان در حوزه انرژی، تصریح کرد: باید شرکت‌های دانش بنیان بتوانند با ایجاد شرایط خاصی، به کاهش مصرف کمک کنند.

وی بیان کرد: اکنون باید از سطح بهینگی بالاتر رویم بنابراین باید بتوانیم به سطحی از مصرف دست یابیم که تداوم و پایداری انرژی را داشته باشیم.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری چهارمحال و بختیاری بر توجیه، تبیین، اقناع‌سازی و تداوم این جلسات تاکید کرد و گفت: نباید اجازه دهیم این مشکل سال‌های آینده تکرار شود.

قربانپور خاطرنشان کرد: چهارمحال و بختیاری برای حوزه انرژی خورشیدی شرایط بسیار مساعدی دارد، اما متاسفانه در سطح  کلان و قانون بودجه ۱۴۰۳ محلی برای تسهیلات انرژی خورشیدی و بادی دیده نشده است، گرچه لازم است به این سمت پیش رویم که بخشی از انرژی خورشیدی از طریق بخش‌های تولیدی، صنعتی، کشاورزی و دستگاه‌های اداری تامین شود، یعنی برای روشنایی و مصرف برق خود به صورت فراگیر از این انرژی گسترده که خداوند بر ما ارزانی داشته استفاده کنیم.

انتهای پیام

منبع خبر "خبرگزاری ایسنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.