ماکارونی های گیاهی + طرز تهیه و خواص هریک

رکنا یکشنبه 25 آذر 1403 - 14:48
رکنا: ماکارونی‌های گیاهی می‌توانند به عنوان یک وعده غذایی سالم، مغذی و خوشمزه در فصل‌های مختلف سال، به ویژه پاییز، مورد استفاده قرار گیرند.
ماکارونی های گیاهی + طرز تهیه و خواص هریک

به گزارش رکنا، ماکارونی های گیاهی با استفاده از سبزیجات تازه، حبوبات، پنیر گیاهی و سس‌های خوشمزه، می‌توانند طعمی بی‌نظیر داشته باشند. در اینجا چند ماکارونی گیاهی ساده و خوشمزه را معرفی می‌کنم:

1. ماکارونی با سس کدو حلوایی

    مواد لازم:

        ماکارونی (پنه یا فوزیلی)

        کدو حلوایی پوست‌کنده و خرد شده

        سیر (۲ حبه)

        پیاز (۱ عدد)

        روغن زیتون (۲ قاشق غذاخوری)

        خامه گیاهی یا شیر گیاهی (½ پیمانه)

        نمک و فلفل سیاه

        پونه و آویشن خشک

    طرز تهیه:

        کدو حلوایی را به قطعات کوچک خرد کرده و در کمی روغن زیتون تفت دهید تا نرم شود.

        پیاز و سیر را خرد کرده و در روغن زیتون دیگر تفت دهید تا نرم شوند.

        کدو حلوایی تفت داده‌شده را به همراه خامه گیاهی یا شیر گیاهی در مخلوط‌کن بریزید و پوره کنید.

        سس کدو حلوایی را با نمک، فلفل، پونه و آویشن مزه‌دار کنید.

        ماکارونی را طبق دستور پخت بپزید و سپس با سس کدو حلوایی مخلوط کنید.

    چرا مناسب است؟: کدو حلوایی غنی از ویتامین A و آنتی‌اکسیدان‌ها است که طعم شیرین و دلپذیری به سس می‌دهد.

2. ماکارونی با سس آووکادو و گوجه

    مواد لازم:

        ماکارونی (اسپاگتی یا پنه)

        آووکادو (۲ عدد)

        گوجه فرنگی (۲ عدد بزرگ)

        سیر (۲ حبه)

        روغن زیتون (۲ قاشق غذاخوری)

        آب لیمو تازه (۱ قاشق غذاخوری)

        نمک و فلفل سیاه

        برگ ریحان تازه

    طرز تهیه:

        آووکادو را پوست‌کنده و هسته آن را خارج کنید.

        گوجه فرنگی و سیر را خرد کرده و در روغن زیتون تفت دهید تا نرم شوند.

        آووکادو، گوجه تفت داده‌شده و سیر را با آب لیمو در مخلوط‌کن بریزید و به صورت یک سس کرمی و نرم مخلوط کنید.

        ماکارونی را طبق دستور پخت بپزید و سپس با سس آووکادو و گوجه مخلوط کنید.

        به دلخواه با برگ‌های ریحان تازه تزئین کنید.

    چرا مناسب است؟: آووکادو حاوی چربی‌های سالم است که به ترکیب این سس یک بافت نرم و غنی می‌دهد.

3. ماکارونی سبزیجات با سس پستو

    مواد لازم:

        ماکارونی (پنه یا فوزیلی)

        کدو سبز (۲ عدد)

        هویج (۲ عدد)

        گوجه فرنگی (۲ عدد)

        بادام یا پسته خرد شده (۱/۴ پیمانه)

        سیر (۲ حبه)

        برگ ریحان تازه (۱ پیمانه)

        روغن زیتون (۳ قاشق غذاخوری)

        پارمزان گیاهی (اختیاری)

    طرز تهیه:

        سبزیجات (کدو سبز، هویج و گوجه) را به صورت رشته‌ای یا قطعات کوچک خرد کنید.

        در یک ماهیتابه، سبزیجات را در روغن زیتون تفت دهید تا نرم شوند.

        برای تهیه سس پستو، برگ‌های ریحان، سیر، بادام یا پسته، و روغن زیتون را در مخلوط‌کن بریزید و به صورت سس پستو مخلوط کنید.

        ماکارونی را طبق دستور پخت بپزید و سپس با سبزیجات و سس پستو مخلوط کنید.

        در صورت تمایل، پارمزان گیاهی را برای طعم بیشتر به آن اضافه کنید.

    چرا مناسب است؟: پستو یک سس گیاهی خوشمزه است که می‌تواند با سبزیجات تازه و ماکارونی ترکیب شود.

4. ماکارونی با سس قارچ و کرم سویا

مواد لازم:

        ماکارونی (اسپاگتی یا پنه)

        قارچ تازه (۲۵۰ گرم)

        سیر (۲ حبه)

        پیاز (۱ عدد)

        شیر سویا یا خامه سویا (۱ پیمانه)

        روغن زیتون (۲ قاشق غذاخوری)

        نمک و فلفل

        جعفری خرد شده

    طرز تهیه:

        قارچ‌ها را ورقه‌ورقه کرده و پیاز و سیر را خرد کنید.

        پیاز و سیر را در روغن زیتون تفت دهید تا نرم شوند.

        قارچ‌ها را اضافه کرده و تا زمانی که آب قارچ‌ها کشیده شود، به تفت دادن ادامه دهید.

        شیر سویا یا خامه سویا را به مواد اضافه کنید و بگذارید کمی غلیظ شود.

        ماکارونی را طبق دستور پخت بپزید و سپس با سس قارچ مخلوط کنید.

        با جعفری خرد شده تزئین کنید.

    چرا مناسب است؟: این سس کرمی و خوشمزه به خوبی با ماکارونی ترکیب می‌شود و طعم دلپذیری دارد.

5. ماکارونی با سس تمبر هندی و سبزیجات

    مواد لازم:

        ماکارونی (پنه یا فوزیلی)

        کدو سبز (۱ عدد)

        هویج (۱ عدد)

        گوجه فرنگی (۲ عدد)

        سس تمبر هندی (۲ قاشق غذاخوری)

        سیر (۲ حبه)

        روغن زیتون (۲ قاشق غذاخوری)

        نمک و فلفل

        پونه خشک

    طرز تهیه:

        سبزیجات را خرد کرده و در روغن زیتون تفت دهید.

        گوجه فرنگی را رنده کرده و به سبزیجات اضافه کنید.

        سس تمبر هندی، سیر و پونه را به مخلوط سبزیجات اضافه کرده و تفت دهید.

        ماکارونی را طبق دستور پخت بپزید و سپس با سس تمبر هندی مخلوط کنید.

    چرا مناسب است؟: سس تمبر هندی طعمی ترش و شیرین دارد که با سبزیجات و ماکارونی به خوبی ترکیب می‌شود.

نتیجه‌گیری:

ماکارونی‌های گیاهی می‌توانند تنوع و طعمی خوشمزه و سالم در وعده‌های غذایی شما ایجاد کنند. این غذاها از مواد تازه و طبیعی مانند سبزیجات، حبوبات، سس‌های گیاهی و پنیرهای گیاهی تهیه می‌شوند که علاوه بر طعم عالی، خواص غذایی زیادی دارند. با استفاده از این دستورها می‌توانید از طعم‌های متنوع و دلپذیر در فصل پاییز لذت ببرید.

منبع خبر "رکنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.