به گزارش خبرگزاری مهر، روح الله خدابنده لو در جلسهی کمیته فرهنگی و پیشگیری شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر عنوان کرد: این طرح با هدف حساس سازی، آگاه سازی و مهارت آموزی در جهت آشنایی اقشار آسیب پذیر با مهارتهای شناختی- رفتاری و چگونگی به کارگیری این مهارتها در زندگی واقعی از قبیل افزایش مهارتهای برقراری ارتباط مؤثر، تنظیم هیجانات، تفکر نقاد، مهارت حل مسئله و خودآگاهی خانوادهها برای افراد محلی در محدوده سنی ۳۵-۱۵ سال اجرا میشود.
وی کنترل خشم مردم محلی پس از اجرای طرح، افزایش روابط بین زوجین، تغییر در باورها، بهبود روابط فرزندان و والدین، آموزش فرایند اجتماع محوری و مشارکت اجتماعی و مطالبه گری را از جمله نقاط قوت این طرح برشمرد.
مدیر کل بهزیستی استان زنجان با اشاره به اینکه این طرح با همیاری تسهیلگران آموزش دیده در محلات آسیب خیز برگزار میشود، تصریح کرد: یکی از آسیب پذیرترین و چالش برانگیزترین اقشار جامعه افراد ساکن در مناطق حاشیه نشین هستند به همین دلیل نیازمند توجه، طراحی، برنامه ریزی و اجرای برنامههای آموزشی متناسب با شرایط زندگی خود هستند.
خدابنده لو اعتیاد را یکی از مهمترین آسیبهای اجتماعی عنوان نمود و افزود: در حال حاضر ۱۲ مرکز اقامتی بهبود و باز توانی افراد با اختلال مصرف مواد در سطح استان در حال ارائه خدمات اقامتی بهبود و بازتوانی به معتادین در سطح استان فعال میباشند.