ارتباط یک نوع غذا با ۵ نوع بیماری

عصر ایران سه شنبه 27 آذر 1403 - 12:31
آمار مصرف فست فود در حالی روز به روز رو به افزایش است که اغلب افراد از این موضوع آگاه نیستند که مصرف فست فود رابطه مستقیمی با بیماری های مرگبار دارد!

 تحقیقات نشان می دهد که مردم دنیا بیش از هر زمان دیگری فست فود مصرف می کنند. طبق اطلاعات موجود در سازمان کنترل و پیشگیری از بیماری ها، تقریباً ۴۰ درصد مردم دنیا هر روز فست فود می خورند.

به گزارش ایلنا، همین باعث چاقی و اضافه وزن در اکثر مردم دنیا شده است و باعث می شود که شما دیگر به تناسب اندام نرسید و مهم تر از همه این که بیماری های مزمنی هم هستند که رابطه مستقیم با فست فود دارند و بعضی از آن ها هم مرگبار و خطرناک هستند که در این قسمت آن ها را به شما معرفی می کنیم.

سرطان

مطالعات نشان می دهد که مصرف گوشت فرآوری شده و قند اضافه در فست فود و نوشابه ها خطر ابتلا به سرطان را بالا می برد. مطالعه ای در سال ۲۰۱۸ به این نتیجه رسیده است که ۱۰ درصد افزایش در غذا های فرآوری شده و کارخانه ای، عاملی حدود ۱۲ درصد خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد. نوشیدنی ها محصولات قند دار، چربی و سس، همگی عامل افزایش خطر ابتلا به سرطان است و با سرطان سینه هم رابطه مستقیم دارد.

بیماری قلبی

رژیم غذایی حاوی چربی اشباع و غذاهای فرآوری شده مخصوصاً فست فود، خطر ابتلا به بیماری قلبی را افزایش می دهد. متخصصان بر این عقیده هستند که محدود کردن چربی اشباع برای همه افراد لازم است و میزان این چربی نباید بیشتر از ۱۳ گرم در روز باشد زیرا خطر دیابت و چاقی را افزایش می دهد. سدیم موجود در آن نیز فشار خون را بالا می برد.

سندروم متابولیک

فست فود و نوشابه سلامت شما را نشانه می گیرد و هیچ مشتقات سالمی در آن وجود ندارد. مطالعات نشان می دهد که مصرف منظم نوشابه های شکردار یا رژیم غذایی که در آن فست فود و این نوشابه ها به کار رفته شده باشد، باعث سندروم متابولیک می شود؛ وضعیتی که در آن فشار خون، قند خون، و تری گلیسیرید بالا می رود و کلسترول خوب و مفید افت می کند و باعث افزایش سایز دور کمر افراد می شود. در نتیجه منجر به آلزایمر، دیابت و بیماری قلبی خواهد بود.

دیابت نوع ۲

چاقی، مصرف زیاد قند و شکر و مصرف غذا های فرآوری شده باعث خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ می شود که در چنین حالتی بدن قادر نخواهد بود قند خون را به خوبی تجزیه و گوارش کند. به همین دلیل بدن در برابر انسولین مقاومت می کند؛ هورمونی که نقش مهمی دارد. اگر شما بیش از ۲ بار در هفته فست فود بخورید، این وضعیت به شدت وخیم خواهد شد.

فشار خون بالا

فست فود به دلیل چربی، کالری و سدیم بالا اثر منفی روی فشار خون خواهد گذاشت. مصرف زیاد فست فود خطر ابتلا به فشار خون را افزایش می دهد و ممکن است فرد را در معرض حمله قلبی یا سکته قرار دهد. در نتیجه مصرف زیاد آن به شدت برای شما خطرناک است.

منبع خبر "عصر ایران" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.