به گزارش ایسنا، تیکتاک و بایت دنس (شرکت مادر این اپلیکیشن چینی)، یک درخواست اضطراری در دادگاه عالی آمریکا مطرح کردند تا دستور توقف ممنوعیت قریبالوقوع این اپلیکیشن شبکه اجتماعی را که توسط حدود ۱۷۰ میلیون آمریکایی استفاده میشود، صادر کند و همزمان، به حکم دادگاه که این قانون را تایید میکند، اعتراض کردند. گروهی از کاربران آمریکایی این اپلیکیشن، روز دوشنبه، درخواست مشابهی را ارائه کردند.
این قانون در آوریل، در کنگره آمریکا تصویب شد. وزارت دادگستری آمریکا اعلام کرده است که تیکتاک بهعنوان یک شرکت چینی، به دلیل دسترسی به حجم وسیعی از دادههای کاربران آمریکایی، از مکانها گرفته تا پیامهای خصوصی و توانایی دستکاری مخفیانه محتوایی که کاربران آمریکایی در این اپلیکیشن مشاهده میکنند، یک تهدید امنیت ملی با عمق و مقیاس بسیار گسترده محسوب میشود.
دادگاه استیناف آمریکا برای منطقه کلمبیا در واشنگتن، در ۶ دسامبر، استدلال های تیکتاک مبنی بر اینکه این قانون، حفاظت از آزادی بیان تحت متمم اول قانون اساسی آمریکا را نقض میکند، رد کرد.
این شرکتها اعلام کردند تعطیلی حتی به مدت یک ماه باعث میشود که تیکتاک، حدود یک سوم کاربران آمریکایی خود را از دست بدهد و توانایی این پلتفرم رای جذب تبلیغاتکنندگان و جذب تولیدکنندگان محتوا و استعدادها، تضعیف شود.
تیکتاک که خود را یکی از مهمترین پلتفرمهای شبکه اجتماعی مورد استفاده در آمریکا میداند، گفته است که هیچ تهدیدی قریب الوقوع برای امنیت ملی آمریکا وجود ندارد و تاخیر در اجرای قانون، به دادگاه عالی اجازه میدهد تا قانونی بودن این ممنوعیت را بررسی کند و دولت آینده دونالد ترامپ، رئیس جمهور منتخب آمریکا نیز این قانون را ارزیابی کنند.
بر اساس گزارش رویترز، ترامپ که در اولین دوره ریاست جمهوری خود در سال ۲۰۲۰ تلاش ناموفقی برای ممنوعیت تیکتاک داشت، مواضع خود را تغییر داده و در جریان رقابت های ریاست جمهوری امسال قول داد که برای نجات تیکتاک تلاش خواهد کرد. ترامپ در ۲۰ ژانویه، یک روز پس از مهلت تیکتاک برای واگذاری، کار خود را آغاز خواهد کرد.
انتهای پیام