جهانبخش قلاوند در گفت و گو با ایسنا با اشاره به نشست شورای اداری راهآهن ناحیه زاگرس که به مناسبت هفته حمل و نقل برگزار شد، بر لزوم تشکیل بانک آمار و دیتا برای برنامهریزی دقیق و جامع شهرستان تاکید کرد و خواستار تبدیل این جلسات به کارگاههای تخصصی برای حل مسائل شهرستان شد.
او با اشاره به اهمیت ثبت و ضبط نظرات کارشناسان و پیگیری آن ها با تاکید بر ضرورت تدوین برنامه توسعه شهرستان، افزود: ما باید با جمعآوری دادهها و اطلاعات دقیق، یک برنامه جامع برای توسعه شهرستان تدوین کنیم. این برنامه باید شامل همه ابعاد محیطی، انسانی و حوزههای شهری و روستایی، اقتصادی، اجتماعی و زیرساختها باشد.
نماینده مردم اندیمشک در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اهمیت تاریخی راهآهن در توسعه اندیمشک، گفت: راهآهن هسته اولیه شهر اندیمشک بوده و همچنان نقش مهمی در اقتصاد منطقه دارد و باید از این ظرفیت به خوبی استفاده شود.
او بر اهمیت توسعه پایدار و متوازن شهرستان تاکید کرد و تصریح کرد: ما باید در توسعه شهرستان به همه ابعاد از جمله محیط زیست و عدالت اجتماعی توجه کنیم.
راه آهن اندیمشک؛ فرصت مغفول مانده برای توسعه اقتصادی و گردشگری
قلاوند گفت: از راه آهن اندیمشک در توسعه اقتصادی و گردشگری این شهرستان کمتر استفاده شده است در حالی که این راه آهن یک فرصت مغفول مانده برای توسعه اقتصادی و گردشگری است.
او با بیان اینکه راه آهن اندیمشک در ۸۰ سال گذشته نقش محوری در پیشرفت این شهرستان داشته است، اظهار داشت: با وجود این ظرفیت عظیم، شاهد هدر رفت منابع و فرصتهای بینظیری در اندیمشک هستیم، شن و ماسه با ارزش این منطقه به صورت بیرویه استخراج میشود و بسیاری از اراضی کشاورزی مرغوب برای ساخت و سازهای از بین رفته است.
نماینده مردم اندیمشک همچنین با بیان این که اندیمشک از سال ۶۵ فاقد طرح جامع شهری است و همین امر مبنای خیلی از تصرفات غیرقانونی اراضی و فروش سرانه های بهداشتی، فنی، فرهنگی و آموزشی و بهداشتی شده است، خواستار بررسی دقیق پروندههای شهرداری و احقاق حقوق مردم شد.
وی با اشاره به پتانسیل بالای اندیمشک در حوزه گردشگری، از عدم سرمایهگذاری در این بخش انتقاد کرد و گفت: سالانه میلیونها مسافر از اندیمشک عبور میکنند اما هیچ زیرساخت گردشگری مناسبی برای جذب آنها ایجاد نشده است.
ضرورت بازآفرینی بافت فرسوده راه آهن اندیمشک
قلاوند بافت فرسوده منطقه مسکونی و اداری راه آهن و اطراف ایستگاه راه آهن را قلب شهر اندیمشک برشمرد که باید بازآفرینی شود، چرا که این منطقه ظرفیت زیبا سازی و ارزش افزوده بالایی در شهرستان دارد.
او همچنین بر ضرورت نوسازی ناوگان ریلی و زیرساختهای مرتبط با راه آهن تاکید کرد و گفت: با توجه به ظرفیتهای بالایی که احداث بندر خشک اندیمشک می تواند در شهرستان به وجود آورد باید پیگیری ها در سطح استان و کشور انجام شود.
نماینده مردم اندیمشک در مجلس شورای اسلامی با اشاره به نظرات یکی از کارشناسان در خصوص لزوم ایجاد پایگاه امداد هوایی در مناطق کوهستانی اشاره کرد و گفت با توجه به آتشسوزیهای گسترده در جنگلها و مراتع شمالی و لزوم رسیدگی فوری در زمان وقوع حوادث غیرمترقبه، احداث پایگاه امداد هوایی چندمنظوره در این منطقه ضروری است و این پایگاه میتواند در مواقع بحران و حوادث طبیعی، خدمات ارزندهای را به مردم ارائه دهد.
انتهای پیام