محمدعلی طالبی شامگاه ۲۷ آذرماه در نشست با اعضای اتاق بازرگانی کرمان با ابراز خوشحالی از گفتمان مشترک با اتاق بازرگانی در موضوعات مختلف، اظهار کرد: با همافزایی در موضوعات مختلف میتوان برنامههای خوب و موثری در استان انجام داد.
وی افزود: ما باید در قالب یک برنامه مشخص موضوع آب را دنبال کنیم و در این زمینه یک گفتمان مشترک شکل گیرد.
طالبی بیان کرد: به دلیل بهرهمندی اتاق بازرگانی کرمان از اندیشکدههای مختلف به آنها تبریک میگویم، چنین ظرفیتی را در هیچ جا مشاهده نکردم و امیدوارم استان کرمان الگوی خوبی در این زمینه در کشور باشد. همچنین بهکارگیری نیروهای علمی و جوان در اتاق بازرگانی بسیار ارزشمند است و جای تقدیر دارد.
استاندار کرمان اظهار کرد: آب یکی از اولویتهای اصلی استان است و با توجه به اهمیت موضوع، یک مشاور را تعیین میکنیم. همچنین باید به ساختارهای رسمی استان کمک کنیم و با همکاری اتاق بازرگانی قطعا همافزایی بیشتری ایجاد میشود.
وی با بیان اینکه اصلاح قانون معادن موضوع جدی است و از نمایندگان درخواست کردم که این موضوع را پیگیری کنند، افزود: بحث خرما و پسته برای ما بسیار حائز اهمیت است، ضمن اینکه ما در بحث فرآوری خرما در استان ضعیف هستیم و در حوزه پسته هم مشکلاتی داریم.
طالبی با بیان این مطلب که ما به دنبال شناسایی فرصتهای سرمایهگذاری در استان هستیم و کار ویژهای نیز تدوین میشود، گفت: در موضوع عدم رشد بنگاههای کوچک و متوسط در بسیاری از جلسات به این موضوع اشاره کردم که باید مورد توجه قرار گیرد.
وی ادامه داد: در بحث گردشگری نیز در تهران جلسهای در مورد شناسایی نیروهای مورد نیاز برای تحرکبخشی و برنامه ویژهای خواهیم داشت.
طالبی با اشاره به اینکه در حوزه روستایی استان کرمان ظرفیت خوبی دارد و میتواند به خوبی فعالیت کند، افزود: در برخی شهرستانها غالب جمعیت آن روستایی هستند و میتوان در حوزه توسعه روستایی کارهای مفید و اثرگذاری انجام داد.
وی توسعه گلخانهای به منظور بهرهوری در بخش کشاورزی را مورد تأکید قرار داد و بیان کرد: در بحث توسعه پایدار باید تحرک جدی در بخشهای مختلف ایجاد کنیم و رتبه خودمان را در کشور ارتقا ببخشیم.
استاندار کرمان با اشاره به اینکه در حوزه انرژی ظرفیتهای بسیار خوبی در استان وجود دارد، تصریح کرد: در حال حاضر هم با تقاضاهایی در استان برای توسعه انرژی مواجه هستیم و هدف ما تولید ۲۰۰۰ مگاوات انرژی خورشیدی در استان است و در این زمینه از ظرفیت اتاق بازرگانی استفاده میکنیم.
وی با بیان این مطلب که فرودگاه کرمان در شأن مرکز استان نیست و طرح جدیدی در این زمینه از جمله ساخت ترمینال جدید در دستور کار قرار گرفته، افزود: طرح نمایشگاه کرمان هم باید به صورت اقامتی، تفریحی و نمایشگاهی اجرا شود در غیر این صورت توجیه منطقی برای استقرار نمایشگاه کرمان وجود ندارد.
طالبی در پایان بیان کرد: استان کرمان باید معرفی شود و از طرف دیگر زبان معرفی استان باید ارتقا پیدا کند، کرمان باید با ظرفیتهای جدید آن معرفی شود و در این زمینه نیازمند برندسازی در حوزههای مختلف هستیم.
سیدمهدی طبیبزاده، رئیس اتاق بازرگانی استان کرمان نیز در این جلسه با اشاره به اینکه اقتصاد استان به منابع متکی است، افزود: ما به دنبال حرکت از اقتصاد منابعمحور به اقتصاد دانشبنیان هستیم.
وی بیان داشت: برنامههای متعددی در حوزه گردشگری برای معرفی استان در سال جاری پیش رو داریم و در این زمینه از ظرفیتهای دولت و دستگاههای اجرایی استفاده میکنیم.
انتهای پیام