به گزارش رکنا، خدایی دیگه راحت تر و اقتصادی تر از این دسر شب یلدا پیدا نمی کنید؛ پس دیگه بهونه نیارید و برای شب یلدا درستش کنید.
پودر ژله 1بسته
آب جوش 1/5 لیوان
شکر نصف لیوان
نشاسته ذرت نصف لیوان
کره یا روغن مایع ۲ق غ
مغز پسته به دلخواه
پودر ژله رو با آب جوش مخلوط کنید. یکم هم بزنید. بعد نشاسته و شکر رو اضافه کنید. داخل قابلمه بریزید و بذارید روی حرارت کم و مدام هم بزنید تا خامی نشاسته گرفته بشه. حدود 20 دقیقه و غلیظ بشه. روغن مایع رو اضافه و مخلوط کنید تا کاملا یکدست بشه و در آخر مغز پسته رو اضافه کنید که دلبخواهیه.
حرارت رو خاموش کنید. داخل ظرفی رو کمی چرب کنید و مواد رو بریزید داخلش و بذارید خنک بشه. درش رو ببندید و بذارید چند ساعتی داخل یخچال بمونه و سفت بشه. سطح کار رو آردپاشی کنید و به هر ابعادی که دوست داشتید برش بدید. میتونید داخل پودر نارگیل هم بغلتونید به جای آرد. بینهایت عالی و خوشمزه است.