به گزارش رکنا، طرز تهیه نون پنبه ای را آموزش داده ایم. همراه ما باشید.
ماست : ۱ لیوان
روغن مایع : ۴ قاشق غذاخوری
شکر : ۴ قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر : ۱ قاشق غذاخوری
آرد نونوایی یا قنادی : ۲ لیوان
کشمش : نصف لیوان به دلخواه
پرک بادام یا کنجد : برای تزیین
رومال نون
زرده تخم مرغ
مقداری زعفرون
برای بدون فر دم کنی و شعله پخش کن حتما بذارید به مدت ۳۰ دقیقه.
برای داخل فر یا تستر با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه.
خمیر نیازی به استراحت نداره.
در نهایت خمیر چسبناکی به دست میاد. به هیچ عنوان آرد اضافی به خوردش ندین.
به جای کشمش میتونید مغز گردو بریزید.
میتونید شکر رو کلا حذف کنید و به جاش کمی نمک بزنید.
به دلخواه میتونید مقداری پودر زنجبیل هم اضافه کنید.