مهدی دوستی در گفتوگو با ایسنا بیان کرد:
مدیرعامل آبفای خراسان جنوبی با بیان به اینکه در ۲۰ سال گذشته شرایط فاضلاب بیرجند به شکل کاملا رها در معابر شمال شهر بوده است، تصریح کرد: این رها بودن فاضلاب در معابر و کوچههای شهرستان بیرجند به لحاظ مسائل بهداشتی و منظر شهری دچار شرایط نامطلوب و زنندهای بوده است.
دوستی با اشاره به موضوع ارتقاء سلامت اجتماع از جمله جامعه شهری و روستایی اطراف آن شهرستان به وسیله احداث شبکه جمعآوری فاضلاب، گفت: با توجه به نتایج مطلوبی که این طرح در شهرستان بیرجند داشت، برنامه ریزی برای طرح فاضلاب در شهر قاین در حال اجراسازی بوده و هم اکنون نزدیک به ۱۴۰ کیلومتر از این طرح در این قاین عملی شده است.
وی با بیان به اینکه خطوط انتقال و تصفیه کننده در شهر قاین به جهت استفاده از این زیر ساختها برای سلامت جامعه این شهرستان، در حال احداث است، بیان کرد: در روند تکمیل پروژه تصفیهکننده فاضلاب شهر قاین، آب و فاضلاب خراسان جنوبی از پکیجهای موقت تا زمان اتمام این پروژهها استفاده میکنند که زمان اتمام این پروژه را تا بهمن سال جاری پیشبینی میشود.
وی با تاکید بر اهمیت فروش انشعابات و تصفیه فاضلاب برای مصرف آب تصفیه شده به چرخه فروش صنعت در بخش فولاد، اظهار کرد: در زمینه تامین آبهای تصویه شده از چرخه فاضلاب شهری برای مصارف صنعتی میتواند هم اشتغالزایی کند و هم موجب تولید ثروت برای استان باشد.
مدیرعامل آبفای خراسان جنوبی تصریح کرد: شرکت ملی فولاد به هر حال نیازمند تامین آب از بخش فاضلاب شهر قائن است که با انعقاد این قرارداد، موجب رضایت مشترکین که به نفع سلامت فردی و سلامت شهری است، میشود.
دوستی با بیان اینکه خدمات جمعآوری فاضلاب در شهرستان قاین میان دیگر شهرستانهای استان دارای رتبه دوم است، افزود: شهرستان قاین پس از شهرستان بیرجند، از لحاظ جمعیتی و تولید فاضلاب شهری، جایگاه دوم را به خود اختصاص داده است.
وی با تاکید بر اجراسازی زیرساختهای انشعابات جمعآوری فاضلاب موجب جلوگیری آلودگی آب آبخوانهای شهر میشود، عنوان کرد: با توجه به توسعه مسکن ملی به سمت آبخوانهای شهرستان قاین، این پروژه به همت و کمک مردم باید به سرعت در جهت ارتقای سلامت بهداشت این شهرستان اجراسازی بشود.
وی ادامه داد: ارزش سرمایهگذاری در بحث اجراسازی این پروژه در حال حاضر بالغ بر ۱۲۰۰ میلیارد تومان بوده که توسط شرکت فولاد تامین میشود و همچنین در بحث تولید اشتغال و ثروت اجراسازی این پروژه، برای شهرستان بسیار حائز اهمیت بوده و اگر میزان هزینههایی که برای شبکههای قدیم که از اعتبارات ملی هزینه شده را به آن اضافه کنیم در مجموع ۱۵۰۰ میلیارد تومان ارزش کل این تاسیسات است.
مدیرعامل آبفای خراسان جنوبی، توضیح داد: برای تسهیل در روند خریداری انشعبات به وسیله مردم شهرستان، ابتدا با برنامهریزیهای لازم هزینههای پرداختی را به حداقل رساندیم و برای افرادی که در حال حاضر شرایط پرداخت ندارد، روند تقسیط حق انشعاب تا پنج قسط را فراهم کردهایم.
دوستی با بیان به اینکه یکسری مشوقات و تسهیلاتی برای سرعت بخشیدن به روند خرید انشعابات، درحال اجراسازی است،اظهارکرد: اگر مشترکین ۳۰ درصد از مبلغ را به صورت نقدی پرداخت کنند، از تخفیف ۱۰ درصدی برخوردار خواهند شد.
وی خاطر نشان کرد: با توجه به قانون حمایت از مددجویان بهزیستی و کمیته امداد، قشر مددجو و همچنین جامعه ایثارگران از معافیت پرداخت حق انشعاب برخوردار هستند و بر اساس قانون جوانی جمعیت، خانواده دارای چهار فرزند زیر ۲۰ سال از تخفیف ۷۰ درصدی برخوردار بوده و خانوادههای دارای سه فرزند زیر ۲۰ سال از تخفیف ۵۰ درصدی هزینههای حق انشعاب، برخوردار خواهند شد.
انتهای پیام