پیگیری حل مشکلات پارک علم و فناوری قم با استفاده از ظرفیت‌های استانی و ملی

خبرگزاری ایسنا چهارشنبه 28 آذر 1403 - 18:16
نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی گفت: برای پیگیری مشکلات پارک علم و فناوری قم از تمامی ظرفیت‌های استانی و ملی بهره خواهیم‌گرفت.

محمدمنان رئیسی نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی امروز ۲۸ آذرماه در حاشیه بازدید از پارک علم و فناوری استان قم با اشاره به اهمیت پیگیری مشکلات پارک و شرکت‌های فناور مستقر اظهار کرد: از تمامی ظرفیت‌های استانی و ملی برای پیگیری مشکلات زیرساختی و بودجه‌ای پارک علم و فناوری و شرکت‌های دانش‌بنیان استان بهره خواهیم‌گرفت.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به ضرورت توزیع عادلانه بودجه بین دستگاه‌های اجرایی خصوصا سهم پارک‌های علم و فناوری به عنوان نیروی پیشران اقتصاد دانش‌بنیان در کشور، تاکید کرد: با توجه به ضرورت تحقق مفاد قانون جهش تولید دانش‌بنیان یقینا مجلس شورای اسلامی در بررسی بودجه پیشنهادی دولت به نسبت بودجه پارک‌های علم و فناوری با اهداف و برنامه‌های ترسیم شده در قانون جهش تولید حساسیت زیادی خواهد داشت.

عبور میزان فروش محصولات فناورانه از مرز ۳ هزار میلیارد تومان 

خیرالله رهسپارفرد، رئیس پارک علم و فناوری استان قم نیز در ابتدای این جلسه در گزارشی از عملکرد این پارک در دو سال گذشته، اظهار کرد: در حال حاضر ۲۴۶ هسته و واحد فناور مستقر در مرکز نوآوری، مراکز رشد و مدیریت امور موسسات این پارک استقرار دارند و از مزایا و حمایت‌های قانونی مربوطه بهره‌مند می‌شوند.

وی با اشاره به اینکه بیش از ۲۶۰۰ نفر در شرکت‌های فناور عضو پارک اشتغال دارند، گفت: فروش داخلی این شرکت‌ها در سال گذشته از مرز ۳ هزار میلیارد تومان عبور کرده است و ارزش صادرات محصولات آن‌ها به بیش از ۲.۵ میلیون دلار می‌رسد.

وی افزود: در بخش زیرساخت پارک علم و فناوری علاوه بر فضای فعلی دارای یک سایت ۲۰ هکتاری است که عملیات عمرانی احداث و فرآیند واگذاری اراضی آن به شرکت‌های دانش‌بنیان حائز شرایط آغاز شده است.

رئیس پارک علم و فناوری استان قم در خصوص عملکرد این پارک در حوزه تامین مالی و اعتبارات پرداختی به شرکت‌های فناور، گفت: اعتبارات مصوب از منابع مختلف داخلی، استانی و ملی برای شرکت‌های فناور  بیش از ۴۹۰ میلیارد ریال بوده است که ۲۲۰ میلیارد ریال آن تامین اعتبار و به شرکت‌ها پرداخت شده است.

رهسپار فرد در پایان با اشاره به عدم تناسب بودجه تخصیص داده شده به پارک قم با دستاوردها و جایگاه آن در سطح ملی، اظهار کرد: اگرچه پارک علم و فناوری قم به گواه عملکرد در بین ۱۰ پارک برتر کشور قرار دارد اما از حیث بودجه‌ای اصلا وضعیت مطلوبی نداریم و پیشبرد برنامه‌های توسعه‌ای و حمایتی در گرو تخصیص بودجه‌ای در شأن جایگاه این پارک در زیست‌بوم فناوری و نوآوری است.

در ادامه این جلسه رئیس انجمن شرکت‌های دانش‌بنیان استان قم، مدیرعامل صندوق‌ پژوهش و فناوری کریمه نیز به بیان مشکلات و نقطه نظرات خود پرداختند.

انتهای پیام 

منبع خبر "خبرگزاری ایسنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.