ادامه محدودیت‌های تامین برق صنایع

دنیای اقتصاد جمعه 30 آذر 1403 - 10:53
دنیای اقتصاد: اخبار حوزه صنعت و انرژی در هفته‌ای که گذشت بیشتر در ارتباط با معضل ناترازی انرژی و قطعی برق بود. همچنین در این هفته برنامه مدیریت بار صنایع با توجه به محدودیت تامین سوخت نیروگاه ها ابلاغ و اجرایی شد.

به گزارش خبرنگار گروه آنلاین روزنامه دنیای اقتصاد، ناترازی انرژی و قطعی‌های مکرر برق، کاهش تولید در بسیاری از حوزه‌ها را به دنبال داشته است. در همین راستا در هفته‌ای که گذشت، دبیر انجمن سیمان از کاهش تولید سیمان به دلیل محدودیت های انرژی خبر داد.

به گفته او پارسال ۷۶ میلیون تن سیمان تولید شده بود اما با توجه به محدودیت های برق و گاز پیش بینی می شود تولید سیمان در سال جاری در نهایت به ۷۰ میلیون تن برسد.

علی اکبر الوندیان، دبیر انجمن صنفی کارفرمایان صنعت سیمان نیز در نشست خبری با اشاره به قطع گاز و برق کارخانه‌های تولید سیمان گفت: در ۸ ماهه اول امسال ۵۰ میلیون تن کلینکر تولید شده که نسبت به ۸ ماهه سال گذشته ۳ میلیون تن کاهش تولید داشتیم همچنین در ۸ ماهه سال جاری ۴۸ میلیون تن تولید سیمان داشته ایم که تولید این محصول نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۴۰۰ هزار تن کاهش داشته است.

برنامه محدودیت برق صنایع

معاون هماهنگی توزیع توانیر خبر داد که برنامه مدیریت بار صنایع با توجه به محدودیت تامین سوخت نیروگاه ها ابلاغ و اجرایی شده است.

به گفته محسن ذبیحی توافق شده که بار حوزه صنایع مستقر در شهرک های صنعتی و خارج از شهرک های صنعتی (صنایع کوچک و متوسط) که برق آنها از طریق شرکت های توزیع تامین می‌شود، مدیریت شود.

بر اساس این برنامه مدیریت بار، همه مشترکان صنعتی یاد شده موظف به کاهش بار مصرفی خود به میزان ۵۰ درصد از ساعت ۶ صبح تا ساعت ۵ بعدازظهر هستند و از ساعت ۵ بعدازظهر تا ساعت ۱۲ شب که حداقل مدیریت بار در بخش های دیگر اعمال می‌شود، صنایع حداکثر ۱۰ درصد مجاز به مصرف هستند که آن هم بیشتر برای بخش های سرایداری و نگهبانی و مصرف کننده‌هایی است که حتما باید در مدار باشند.

از ساعت ۱۲ شب تا ۶ صبح هم عمدتا صنایعی که ۳ شیفت کاری دارند،  ملزم هستند ۷۰ درصد بار مصرفی خود را کاهش و حداکثر به میزان ۳۰ درصد مصرف داشته باشند.

پایدارسازی تأمین آب صنایع با پساب

رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور از عزم جدی دولت در استفاده از پساب برای تأمین پایدار آب خبر داد و گفت: موضوعاتی چون آمایش سرزمینی و بارگذاری‌های جمعیتی و استقرار صنایع، برنامه‌ریزی‌ها باید بر پایه منابع آبی باشد.

هاشم امینی با اشاره به ضرورت توسعه و افزایش تأسیسات جمع‌آوری و تصفیه فاضلاب و استفاده از پساب این تأسیسات به جای آب‌های متعارف گفت: برنامه‌ریزی انجام شده است تا علاوه بر ساخت ۱۰۰ تصفیه‌خانه اقداماتی برای بازسازی تصفیه‌خانه‌های فاضلاب در مدار بهره‌برداری انجام شود.

تولید ۴۰۰ هزار تن شمش آلومینیوم تا پایان آبان

سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی (ایمیدرو) در هفته ای که گذشت اعلام کرد تولید شمش آلومینیوم کشور از ابتدای امسال تا پایان آبان‌ماه به بیش از ۴۰۰ هزار تن رسید.

چهار شرکت بزرگ آلومینیومی کشور شامل «آلومینیوم جنوب، ایرالکو، المهدی و آلومینای ایران» از ابتدای فروردین تا پایان آبان، ۴۰۰ هزار و ۴۲۵ تن شمش آلومینیوم تولید کردند. این رقم در مدت مشابه سال گذشته، ۴۱۹ هزار و ۵۷۳ تن بود.

 

 

منبع خبر "دنیای اقتصاد" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.